A hajunknak napont meg kell küzdenie, olyan külső agresszorokkal, amelyek hosszútávon fénytelenséget és töredezettséget eredményeznek. Ide sorolhatók az olyan káros tényezők, mint az erős szél, a hideg víz és a napból származó UV-fény. Úgy áll, hogy még a városi kosz is negatívan hathat a hajra, hiszen a felületére rárakódva elgyengíti azt. Még ennél is aggasztóbb, hogy a helytelenül elvégzett szépségápolási rutinjainkkal maradandó károsodásokat okozhatunk és megtörhetjük a hajszálainkat. Ennek egyik legrosszabb iskolapéldája a túlzott hőkezelés és a hővédelem elhanyagolása. Mégis miért fontos ez ennyire?

A magas hőmérséklet és a haj állapota 

Ha nem látjuk el megfelelő hővédelmmel még az alacsony porozitású haj is elgyengülhet és sprőddé válhat. Amennyiben fontos neked a szép, teljes fényében pompázó és kezelhető haj, úgy mindig ügyelned kell arra, hogy megerősítsd a sérülésekkel szemben. Anélkül használni egy hővel működő hajformázót, hogy a tincseket előzőleg nem vértezted fel megfelelő védelemmel, hatalmas felelőtlenség, és katasztrofális következményekkel jár. Az mindegy, hogy a meleg hajszárítóból, hajvasalóból vagy más eszközökből származik, a nedvesség ígyis úgyis távozik a hajszálakból. Nem sokkal ezután, hogy a haj sprőddé és fénytelenné válik, ráadásul záros határidőn belül az elvékonyodás is bekövetkezik. Sajnálatos módon, nincs olyan hőt hasznosító módszer, ami ne károsítaná a hajat. Tehát, ez azt jelenti, hogy a hajegyenesítő rendszeres használata egy rossz és felelőtlen dolog? Ha van Nanoil Heat Protectant Sprayd akkor teljesen rendben van. Ennek a terméknek hála, nem kell lemondanod a kedvenc hajviseleted elkészítéséről.

hővédő spray Nanoil

Mi teszi a Nanoil Heat Protectant Sprayt tökéletessé a számodra? 

A vásárlók világszerte rajonganak ezért a hővédő spray-ért. Azt vallják, hogy erősebbé és egészségesnek látszóvá varázsolja a tincseket. A 220°C-ig védelmet nyújtó bevonat bezárja a vizet a hajszálakba, így őrizve meg a nedvességüket. Megkérdőjelezhetetlen tény, hogy a Nanoil Heat Protectant Sprayje többfunkciós kozmetikum révén jó néhány hajápolási termék tulajdonságait egyesíti. A benne lévő selyemprotein pedig az egyik oka annak, hogy a Nanoil spray olyan jól teljesít. Ezek a picike molekulák hatékonyan gátolják meg a szárazságot és a fénytelenséget. Éppen ezért, ha csodaszép és fényes loknikról álmodozol, amelyek pihe-puhák és könnyen kezelhetőek, akkor egyértelműen a Nanoil Heat Protectat Spray-je a neked való.

Nanoil hővédő használatának előnyei 

A Nanoil Heat Protectant Spray számos előnyt jelent a haj számára. Az alábbiakban felsoroltuk, mire számíthatsz, ha bepermetezed ezzel a termékkel a tincseidet hőkezelés előtt.

  • Megelőzi a hő és napsugárzás okozta károsodásokat.
  • Kisimítja a haj felületét a sima és fényes tincsekért.
  • Könnyebb formázás, frizurakészítés és fésülködés.
  • Megelőzi a statikus és borzos hajat.
  • Megszelidíti a rakoncátlan tincseket.
  • A legjobb alapanyagok felhasználásával készült.
  • Nagyszerű az illata.
  • Kellemesen puha és egyenes lesz a haj általa.

Ez azt jelenti, hogy a napi hajformázási rutinodból nem szabad kifelejtened a Nanoil hővédőjét. Nem igazán számít, hogy rövid, hosszú, vékony vagy vastag a hajad, a Nanoil Heat Protectant Spray minden hajtípus esetén kivétel nélkül jól működik. A természetes összetevőinek köszönhetően, a haj sem zsíros, sem lelapuló nem lesz. Ráadásul, a Nanoil spray-jének eltávolítása sem okoz semmilyen problémát. Ha egyszer beilleszted a Nanoil Heat Protectant Sprayt a mindennapi szépségápolási rutinodba, akkor nem kell többé, hogy a hajad miatt fájjon a fejed. Ahelyett, hogy lassan elvesztenéd a hajszálak fényét, erejét és a rugalmasságát, lehetőséged lesz kiélvezni a csillogó, puha és kezelhető tincsek egész napon át tartó hatását.

Eredeti Nanoil hajápolási termékek

Ha kíváncsi vagy, mi a legjobb hely az eredeti Nanoil termékek beszerzésére, akkor látogass el a márka hivatalos weboldalára, a nanoil.hu-re. Itt a Nanoil kínálatában lévő többi termékkel is megismerkedhetsz – a választék hihetetlenül sokszínű. Például, vehetsz micellás sampont, kétfázisú kondícionálót, hajmaszkot, valamint növényi olajokat és arcszérumokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük