BB krém – általános tulajdonságok

Nem titok, hogy a BB krémek mindigis népszerűek voltak. Miért is? Egyszerű, mert egyediek. Hidratálják, táplálják, és regenerálják a bőrt. Védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen, így megelőzik a foltok és ráncok kialakulását. Használhatók smink alapként, vagy akár alapozó helyett is. Kitisztítja a pórusokat, megelőzio a pattanások kialakulását. Eltűnteti a sebhelyeket, mattosítja az arcot.

A krémeken található CC, DD és EE betűk a bőrtípusok szükségleteit jelölik. A CC erősen elfedi a hibákat, így használható alapozó helyett is. A DD inkább az öregedő bőrre lett tervezce, míg az EE krém ápoló hatású.

aquasource

Biotherm, Aquasource BB Krém.

Hogyan működik az Aquasource BB Krém? 15-ös napvédő faktorú, ami védelmet nyújt az elszíneződésektől és ráncoktól. Általánosan a krém célja a bőr szépítése, a szín egységesítése, a hibák elrejtése. Remekül bánik a száraz bőrrel, és segít felépíteni a bőr lipid rétegét. Nem tartalmaz parabinokat, így nem okoz irritációt, nem tömíti a pórusokat, és az érzékeny bőrűek is használhatják.

A krém egy 50 ml-es rózsaszín tubusban érkezik. A kupakján áll, így könnyen ki lehet belőle szedni az utolsó cseppet is. A krémet reggel kell használni, a bőr tisztítása és a sminkelés között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük