Egy precíz szemöldökzselé, amely laminálásszerű hatást biztosít? A Nanobrow Lamination Gel még a legzabolátlanabb szemöldökszőrszálakat is meghatározza, kiemelve azok természetes szépségét. Nézd meg, hogyan működik!

Nanobrow Lamination Gel:

  • megformázza és meghatározza a szemöldök természetes formáját,
  • 24 órán keresztül a helyén tartja a szemöldököt,
  • ergonomikus és könnyen kezelhető pálcikával van ellátva,
  • kényelmes és könnyen használható,
  • finom színt biztosít a szemöldök meghatározásához,
  • laminált szemöldök hatást biztosít,
  • a ricinusolaj fokozza a fényt és mélyen táplál.

Ez a szemöldökgél mindenki számára működik. Akár vékony és ritkás a szemöldököd, akár sűrű és rakoncátlan. Válaszd ki a vonásaidhoz illő árnyalatot és élvezd a hibátlan szemöldököt!

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Nanobrow Lamination Gel – profi a szemöldökformázásban

Formázd szemöldöködet pontosan úgy, ahogyan szeretnéd. A Nanobrow Lamination Gel néhány egyszerű lépésben biztosítja a szemöldök lamináló hatást. Vidd fel a terméket az előzőleg megtisztított szemöldökre egy praktikus szilikonpálcikával, vagy használhatod a teljes szemöldök smink befejezéseként. A  legjobb eredmény érdekében először a természetes növekedéssel ellentétes irányba fésüld a szőrszálakat, majd ellentétes irányba.

Egész nap tartó hibátlan szemöldök? A Nanobrow gél biztosítja, hogy pontosan azt a hatást érd el, amit szeretnél. A kifinomult pigmentek könnyedén kitöltik a teljes szemöldök ívet gyönyörű színnel és elrejtik a ritkás területeket. A ricinusolaj erősíti a szemöldököt, fokozza a természetes fényt és védi a sérülésektől.

a legjobb szemöldökzselé vélemények

Nanobrow Lamination Gel – hibátlan szemöldök egész nap

Ez a hosszan tartó és rendkívül precíz szemöldökzselé látványos eredményt nyújt. A szemöldökformázásnak többé nem kell rémálommá válnia. Könnyen szétválasztja és definiálja a szemöldökszőrszálakat és háromdimenziós hatást biztosít.

Formulája lehetővé teszi, hogy a szemöldöködet úgy formázd, ahogyan csak szeretnéd, így egész nap elegánsan mutat majd. Az ergonomikus aplikátor még a legproblémásabb kis szőrszálakat is eléri.

Tökéletes szemöldökformázás a Nanobrow Lamination Gel-el

A hosszan tartó gél 24 órán át a szemöldökön marad, miközben maximális volument biztosít. Használata rendkívül kényelmes, függetlenül a szemöldök típusától. Már az első alkalmazás után a kedvenc terméked lesz!

A Nanobrow Lamination Gel kiváló értékeléseket kap a világ minden tájáról. Nemcsak a rendszeres felhasználók, hanem a professzionális sminkmesterek szívét is elnyeri, akik értékelik a legmagasabb minőséget és pontosságot. Az ergonomikus aplikátor, a könnyű formula, a gyönyörű csomagolás és a kiváló eredmények a Nanobrow-t a legjobb szemöldökformázó géllé teszik.

Tudtad, hogy a Nanobrow  Lamination Gel a Nanobrow termékcsalád más kozmetikumaival is használható? Ezeket a kozmetikumokat szemöldökformázásra és -ápolásra tervezték. Alkalomtól függően bármelyik terméket választhatod.

Készíthetsz  feltűnő ombre hatást, utánozhatod az egyes szőrszálakat vagy meghatározhatod az ívek tökéletes formáját. A Nanobrow-al minden lehetségessé válik!