A maszk két méretben elérhető, 50, és 100 ml-es kiszerelésben. A kupak karakteres alakjáról lehet felismerni. A benne található kozmetikum arcmasszázs kezelésre alkalmas. Hogyan néz ki az alkalmazása? A Feszesítő masszázs maszkot heti 1-2 alkalommal, a bőr tisztítása után kell használni. A kozmetikumot bele kell maszírozni a bőrbe kb 3 percig. A szem környéke nagyon érzékeny, ezért oda ne jusson a maszkból. Ezután hagyjuk az arcon még hat percig a maszkot. Az idő leteltével egy zsepivel, vagy hideg vízzel mossuk le.

Shiseidomask2

A Feszesítő masszázs maszk normál, kombinált, száraz és nagyon száraz bőrre lett kitalálva. Hidratáló és sejt regeneráló hatású. A rendszeres használatnak köszönhetően az arcbőr táplált, egészséges, sima, feszes és friss lesz. Az összetétel tartalmaz hialursavat. Ez felelős a sejt regenerációjáért, a hidratációért, az elhalt sejtek eltávolításáért, és táplálásért. Bőrgyógyászatilag tesztelt, még az érzékeny bőrűeknek is ajánlott a használata.

Miért fontos a masszázs a maszk alkalmazása közben? Mert serkenti a vérkeringést, és feszesíti a bőrt. Továbbá a kozmetikum így jobban beszívódik. Ha ezt otthoin végezzük, akkor nem kell pénzt kiadnunk erre, és a hatás hasonló, mint a kozmetikusnál. Csupán a maszk rendszeres használatát kell észben tartanod, és a megfelelő masszázs menetét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük