Rendkívül precíz, vízálló és könnyen felvihető szemöldök toll, amellyel kitöltheted a ritkás szemöldöködet és háromdimenziós, microblading szerű hatást érhetsz el. Fedezd fel a Nanobrow Microblading Pen-t!

A Nanobrow szemöldök toll – készíts precíz szemöldök sminket, amely microblading hatást kelt!

A Nanobrow szemöldök toll microblading hatást keltő termék. Úgy néz ki, mint egy hagyományos toll, vékony hegyével, amellyel nagy pontossággal készíthetsz szőrszerű vonásokat. Vízálló, intenzíven pigmentált tintát tartalmaz, amely biztosítja, hogy a sminked sokáig a helyén maradjon. A Nanobrow szemöldök toll rendkívül népszerű szemöldök sminkeszköz, különösen a vékony, ritkás vagy világos szemöldökűek körében, akik természetes hatásra vágynak. Könnyen használható és precíz sminket biztosít, így ideális választás még a kezdő szemöldök sminkelők számára is. Sok szakember a Nanobrow szemöldök tollat az egyik leghasznosabb szemöldök-stilizáló terméknek tartja.


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:


Microblading szemöldök – megéri az eljárás?

A microblading, vagyis a feathering módszer a félig tartós szemöldök sminkelés egyik fajtája, amely során pigmentet helyeznek a bőr alá egy eldobható eszközzel. A microblading szemöldököt szakember végzi el, aki egy speciális tűvel, vagy tollvékony eszközzel apró bemetszéseket ejt a bőrön, hogy a pigmentet a bőr alá juttassa, finom és természetesnek tűnő, szőrszálszerű vonalakat létrehozva.

A hatás félig tartós és akár 1,5 évig is eltarthat. A technika pontos szemöldökformát biztosít, ami különösen fontos azok számára, akik el akarják rejteni a ritkás területeket, hegeket vagy a korral járó elváltozásokat.

A microblading eljárás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, a beavatkozás előtt a szemöldök területét érzéstelenítik. A microblading hatása azonnal látható, de a teljes hatásra 2-3 hetet kell várni, amikor a bőr teljesen begyógyul. Nem ritka, hogy javításra van szükség, mivel a gyógyulási folyamat “felszívhatja” a pigmentet, így a szemöldök egyenetlenné válik és a ritkás területek még feltűnőbbek lesznek.

Mi a helyzet, ha tetszik a microblading szemöldök hatása, de nem szeretnénk ilyen invazív beavatkozást választani? Itt jön a segítségünkre a precíziós Nanobrow szemöldök toll, amelyet a microblading helyettesítésére terveztek. Íme, amit tudnod kell róla!

Szemöldök toll microblading hatással – a ritkás szemöldök problémája már a múlté!

A szemöldök sminkelés tollal egy innovatív és hosszan tartó módszer, amellyel sűrűbb szemöldököt varázsolhatsz anélkül, hogy szakembert kellene felkeresned. A Nanobrow szemöldök tollnak köszönhetően:

Kivételesen természetes szemöldököt hozhat létre. A finom, precíz vonalak tökéletesen utánozzák a valódi szemöldök szőrszálakat, így szemöldököd szuper valósághűnek és háromdimenziósnak tűnik.

➜ Időt takaríthatsz meg a nap folyamán történő javításokkal és pénzt takaríthatsz meg a félig tartós szemöldök sminkeléssel kapcsolatos eljáráson.

Hosszan tartó és vízálló sminket készíthetsz. Az intenzív pigmentáltságnak köszönhetően felépítheted a fedést, a speciálisan kialakított hegynek köszönhetően pedig nemcsak a rések kitöltését, hanem az ívek meghatározását és formázását is lehetővé teszi.

Magabiztosabbnak fogod érezni magad és a megjelenésed meghatározóbbá válik. A szemöldök hihetetlenül fontos jellemzője az arcnak, amely befolyásolja az általános megjelenést és az arányokat, ezért megfelelő formájúnak, vastagságúnak és színűnek kell lennie.

Hogyan töltsük ki a szemöldököt tollal?

  1. Győződj meg róla, hogy a bőröd és a szemöldököd tiszta és száraz. Fésüld ki őket egy kefével vagy szemöldökfésűvel és add meg nekik a megfelelő formát.
  2. Válaszd ki a megfelelő árnyalatot, amely a legjobban illeszkedik a természetes szemöldök színedhez. Először a csuklódon ellenőrizheted a színt, hogy megbizonyosodj róla, hogy jól illeszkedik.
  3. Kezdd az alsó szemöldökvonal meghatározásával. Töltsd ki a hézagokat vékony vonalakkal, amelyek a természetes szemöldökszőrszálakat utánozzák.
  4. Helyezd a toll hegyét a szemöldökre merőlegesen. Rövid vonásokkal rajzolj szőrszerű vonalakat a szőr természetes növekedési irányát követve. Ha nem vagy gyakorlott, először gyakorolhatod, például a tenyereden. A tökéletlenségeket bármikor lemoshatod egy hagyományos sminklemosóval és javításokat végezhet.
  5. Ügyelj arra, hogy a középső rész és a farok kissé sötétebb legyen, mint a szemöldök belső széle (az orr közelében). Ezáltal sima átmenetet teremt és elkerülheted a túlhúzott hatást.
  6. Végül fixáld a szemöldöködet átlátszó vagy színezett szemöldökzselével, ami segít a szemöldököd egész nap a helyén tartani.

A Nanobrow szemöldök tollal történő szemöldökfestés egyszerű és precíz módja a természetes, mégis elbűvölő szemöldöksmink elkészítésének. Nem tudod, hol vásárolhatod meg a Nanobrow Microblading tollat? Nézz szét a nanobrow.hu oldalon és fedezd fel a Nanobrow professzionális szemöldökformázó termékek teljes választékát.


 

Wyświetl ten post na Instagramie

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)