Nem gondolom, hogy valaha is kimondták volna, hogy a mini kozmetikumok gyönyörűek és mindenhová elférnek. De valahol, valakiknek eszébe jutott, hogy ezek a kis csodák minden ráférhető helyen ott vannak. Szóval éppen most megosztom nektek kedvenc mini kozmetikumaimat, amik örökké velünk jönnek, egész nap. Először is tudnod kell, hogy a mini kozmetikumok olyan kis méretű kozmetikai termékek, melyek kényelmesen elférnek bármelyik zsebünkben, táskánkban vagy zsebkendőnkben.

Kezdődik a csoda

A legelső mini termék, amit ajánlok neked, a szem smink eltávolító leheletfinom törlőkendő. Különösen azoknak érdemes figyelniük, akiknek sűrűbb a szem sminkje. Ezek a törlőkendők lehetővé teszik, hogy a sminket könnyedén eltávolítsuk bármikor és bárhol. Az egyik kedvenc márkám a Simple Micellar Triple Effect Eye Makeup Remover.

A másik mini sztár – a rengetegrel töltött táskám

Azok a napok, amikor túl sokat teszünk a táskánkba, egyetlen dologgal segíthetünk: mini termékekkel töltött táskákkal. Ennek a csomagnak a közepén található egy mini sampon és tusfürdő. Az előnyükre vélem, hogy nem csak egy 50 ml-es kiszerelésben vannak, hanem kisméretű fiolában is. Tehát nagyon kényelmesen elférnek bármelyik táskában. Valahogy az egész nap töltött táskám nincs még teljesen betöltve, ha ezek a csodás mini termékek nincsenek benne.

Mini lámpa a sötét helyzetekre

Miközben készülök akár a bulizásra, akár a hétköznapi teendőkre induláskor, fontos, hogy kiemeljem a szemem színe és formája. Ehhez elengedhetetlen a mini szemceruza. Ezek a szemceruzák teljesen egyedi és csak egyetlen méretezéssel vannak rendelkezésre. Mindazonáltal hasznosnak bizonyulhatnak, ha helyhiányunk van a táskánkban. Nagyon praktikus, hogy kis méretének köszönhetően bárhol és bármikor használhatók. Jelenleg a Pür Minerals Long Lasting Eyeliner az egyik kedvenc márkám.

A rúzstan és szájfazonía

Változatossá teszi a szájfazoniát egy teljes méretű rúzs vagy egy rúzs kis méretű mini verziója? És biztosan tudod, hogy a mini rúzs aránylag kisebb sminket igényel. Az egyik kedvenc mini rúzsom a Bobbi Brown lip color. Azoknak ajánlom, akiknek a rúzsodik rövid idő alatt szétfolyik. Ez a rúzs hosszú időn át szép marad. A másik kedvencemberményem a Bite Beauty Matte Lip Crayon. Finoman ám határozottan fedi a száj formáját, beleértve a kontúrvonalakat is.

Mini kencék

Ezenfelül jöjjön bemutatásra egy formázó, mini púder. Segít a frizura tökmagnezésében, és csodát tesz kifejezővé. Ezenfelül a hajformázásban is segíthet. Az egyik kedvencem a Bumble and Bumble Forming Cream. Ez a mini púder nagyon jól működik. Ajánlom különösen a közepes frizurákhoz, mint a pony, az oldalra vágott vagy a lobot.

Felturbózott smink minden nap

Ne felejtsük el a mini sminkelő festéket sem. Nagyon jól használható ma haja néhány centiének a színéről vagy árnyékolásáról. Ennek a mini sminkelő festéknek a kedvencem a Rituel de Fille Ash And Ember Moon Phase Palette. És persze, ha van egy kis szabad időnk, kísérletezhetünk egy kis highlighterrel. Aggódni valóim léptek előre. Ezt csak azrra használjuk, hogy felturbózzuk a kis sminkünk. A kedvencem márka a Tarte Maracuja. Könnyű és selymes, nagyon kedvelt Highlighter.

A következő lépés

A mini sminkelők látszólag kicsik, de hatásuk nagy. Silányabb sminket bármivé varázsolhatunk és nagyon szuper bőrápolást biztosíthatunk a bőrünknek. Az ilyen kis kozmetikumok megkönnyítik a szép megjelenés és az egészséges barátság. Ez általában nem csak játék az önkifejezésben, hanem a használatra is szükség van. Éppen ezért érdemes lehet megtalálni a megfelelő méretű és minőségű kis termékeket, mivel ezek a kis méretű csodák előnyös helyzetet nyújthatnak naponta.