A Kolastyna Energy touch négy krémje az, amit a száraz, érzékeny és fáradt bőr kíván. Ha fel szeretnéd frissíteni a bőrödet, mindenképp ajánlott kipróbálnod!

Ezek a krémek a hidratáció céljából készültek. A kollekció minden bőrtípus számára tartalmazza a megfelelő terméket. A krémek délelőtt, és délután is alkalmazhatóak. Gél állagúak, és 40 ,l-es tubusokban árulják őket. Milyen termékek alkotják az Energy Touch kollekciót?

Kolastyna1

Az első krém, az Energy Touch Radiance Explosion fakó bőrre a fáradt, és természetes frissességét elvesztett bőrre van. Rendszeres használat mellett az arcbőr visszanyeri természetes ragyogását és rugalmasságát. A bőrszín egységes lesz, a bőr mélyen hidratálódik. Az oxidionok segítenek a bőr mélyebb rétegeit is mélyen hidratált állapotban tartani. Csökkenti a szem alatti táskák méretét is. A krém gazdag kollagénben, elaszténben, és glükogénben, ami a bőrnek rugalmasságot kölcsönöz. A tápanyagokat az Acai bogyói adják, melyek rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A krém narancssárga tubusban van.

A második krém, az Energy Touch Hydration Wave Normál bőrre az oxigén, kollagén és elasztén mellett maracuja kivonatot tartalmaz, ami gazdag C-vitaminban, ami táplál, erősíti az immunrendszert, és segít az elszíneződéseken. Ez a krém viszont csak a külső réteget hidratálja. A kozmetikum lila és fehér tubusban érkezik.

A harmadik termék, az Energy Touch Freshness Power Olajos bőrre olyan speciális molekulákat tartalmaz, melyek felszívják a fölösleges faggyút, így nem fog annyira fényleni az arc. A grapefruit kivonat felelős a táplálásért, a frissítésért, és a tisztításért. Csak kis mértékben hidratálja a bőrt, mivel az olajos bőrnek erre nincs szüksége. A krém fehér és zöld tubusban található.

A kollekció utolsó tagja, az Energy Touch Nutritional Force Száraz bőrre. Az argán olajnak és E-vitaminnak köszönhető a hidratáció és az irritáció csökkentése. A krém kisimítja, és világosítja az arcot. Rózsaszín tubusban található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük