Mindannyian szeretnénk hosszú, szép pillákat. De nem mindig ápoljuk őket megfelelően, nem tesz jót nekik a több réteg szempillaspirál, vagy az, hogy este néha elfelejtjük lemosni a sminket. A legtöbb kozmetikai terméknek nincs jó hatása a pillákra. Hogyan gondozzuk őket helyesen? A Miss Sporty ‘Just Clear’ szérumja segítségünkre lehet.

Enhancer2

A szempilla és a szemöldök karaktert ad az archoz, és fontos védelmező szerepet játszanak. Minél hosszabbak a szempillák, annál jobban védik a szemet a baktériumoktól és a kosztól. Segítenek a veszély érzékelésében, így gyorsan be tudjuk csukni a szemünket. Az öregedő pillák elgyengülnek és megtörnek. Miért költenél pénzt drága műszempillákra vagy argán olajra (ami még káros is lehet a szemre)? A Just Clear olcsóbb, és egyszerűbb megoldás.

Enhancer1

A szérumnak kellemes krémes állaga van, és nem hagy nyomot miután megszárad. Nem ragasztja össze a pillákat, így nem lesz gondod a szempillaspirállal sem. A szérumot a pillákra kell felvinni, és hagyni két percet száradni, mielőtt a maradék sminket felviszed rá. Az első eredmények néhány héten belül jelentkeznek, a pillák hosszabbak és teltebbek lesznek. A szérum táplálja a szérumot, és hidratálja őket. A pillák erősebbek lesznek a természetes összetevőknek hála, és nem fognak kihullani sem olyan könnyen.

A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd az érzékeny bőrrel. Több ezer olyan használó ajánlja, akik heteken belül javulást tapasztaltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük