Micellák és keratin – tudtad, hogy ez a páros jobban ápolja a hajad mint bármely másik termék? Ez a gondosan megtervezett, kiváló minőségű sampon segít ápolni a hajad minden hajmosással. Más a samponozás fázisánál elkezdheted regenerálni hajadat. Válaszd a Nanoil egyedülálló keratinnal dúsított micellás samponját. Ismerje meg működését és azt, miért választják ezt nők ezrei.

Nanoil micellás sampon – mi ez?

A micellás hajápolás több, mint egy új trend. Ez az egyetlen olyan termékcsalád, amely hatékonyan tisztít és ápol, anélkül hogy irritálná a fejbőrt. A sampon hatékonyságát az apró micelláknak köszönheti, amelyek képesek magukba szívni a hajon és fejbőrön található szennyeződéseket. A Nanoil sampon összetevői ezen kívül a keratin és a könnyed, hidrolizált ricinusolaj. Mindkét összetevő ápolja a hajat, anélkül hogy elnehezítené.

Hogyan működik a Nanoil micellás samponja?

 • Mélyrehatóan tisztítja a hajat és a fejbőrt
 • Nem okoz irritációt
 • Eltávolítja a koszt
 • Ápolja és nyugtatja a fejbőrt
 • Gyógyítja a gyulladásokat és irritációkat
 • Dús hajat eredményez

Hogyan hat a keratin a Nanoil samponjában?

 • Ápolja a hajat.
 • Megerősíti a hajtöveket
 • Dúsabbá teszi a hajat
 • Ápolja a töredezett hajat.
 • Megakadályozza a haj károsodását.
 • Fényes, revitalizált hajat eredményez

Nanoil keratinos sampon – hajra gyakorolt hatásai

A Nanoil folyékony keratinnal dúsított micellás samponja az egyik legjobb hajápoló termék, amelyet csak választhatsz! A formulája könnyed, amely hidrolizált ricinusolajat tartalmaz haj fényéért és erejéért felelős. Ezenkívül a ricinusolaj fokozza a hajszínt és megakadályozza a hajmosás utáni hajhullást.

Már egyetlen használat után érezni fogod, hogy a Nanoil Keratin Micellar Shampoo  milyen csodálatos hatásokat eredményez. Hajmosás közben a hajhagymák kitágulnak, amelynek segítségével a keratin könnyen a haj mélyére hatol, ahol azonnal neki lát a sérülések ápolásának és dús hajkoronát varázsol számodra.  

 A Nanoil Keratin Micellar Shampoo  rendszeres használatának hatása mesés, erős és fényes haj. A szálak rövid időn belül tökéletesen egészséges és gyönyörűek.

Hogyan használjam a micellás sampont?

Jó hír, hogy a micellás sampont éppen úgy kell használni, mint bármely más sampont. Önts egy kevés sampont a kezedbe, keverd össze vízzel, majd oszlasd el egyenletesen a fejbőrön. Elsősorban a fejbőr és hajtövek mosására koncentrája. A hajvégek a felgyülemlett hab által tisztulnak meg.

legjobb keratinos sampon Nanoil

Nanoil keratinos micellás sampon – vélemények

Ez a sampon az egyik legjobb hajtisztító amely jelenleg elérhető a piacon, amelyet több ezer pozitív értékelés és vélemény bizonyít. A Nanoil Keratin Micellar Shampoo az idei év felfedezése. Nem meglepő, miért ajánlja sok neves fodrász vendégeinek. Ne várj tovább, tapasztald meg te is milyen a tökéletes hajápolás!

Még hatékonyabb eredményekre vágysz?

Szeretnéd teljeskörűen helyreállítani a hajad?

Próbáld ki a teljes keratinos termékcsaládot a Nanoiltól melynek része a keratinos hajpakolás és a keratinos hajbalzsam.

Látogass el a nanoil.hu weboldalra, hogy megismerd a Nanoil összes keratinos hajápoló termékét.