Azt hinnénk, hogy a BB krémek az egész arcra valók, de mit szólnál ha egy BB krém, és egy szemkrém keverékével találkoznál? Ez a Hydra Life BB szemkrém. Nézzük, hogy kombinálja a két tulajdonságot.

dior2

Kezdésképp pár általános infó. Egy 5 ml-es kék tubusban érkezik. Hasonlóan van megolva az applikátor, mint a szájfények szivacsai, így puha és precíz lesz. Könnyen elfedi a szem alatti táskákat. A krém három egzotikus virág kivonatán alapul, amelyeket elég sűrűn használ a Dior. A termék két árnyalatban érhető el, 01 Bész Lumiere, és 02 Peche Lumiere.

Most a krém tulajdonságai következnek. Hidratál, regenerál, és véd a sugárzás ellen (20-as faktorú naptejnek felel meg), és efledi a bőrhibákat. Egyenlíti a bőrszínt, eltakarja a táskákat, és előkészíti a bőrt a sminkelésre.

dior

Hogyan kell használni a Dior krémet? Az alapozó alá kell tenni, a BB krémmel pedig kend be az arcodat. De kell nekünk két krém? Egy az arcra, egy a szem alá? Persze az arcra tervezett krém is segíthet a szem alatti karikák elfedésében, de nem tökéletesen. Ezért találták fel a Hydra Life BB szemkrém! Tiéd a választás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük