ARGÁN OLAJ Argan Oil

A Nanoil Argan Oil megbirkózik a szabadgyökökkel, késlelteti az öregedést, táplál és a rugalmasságról is gondoskodik. A haj ragyogását fokozza, ráadásul minden bőrtípushoz megfelelő, legyen a érzékeny, pattanásos vagy érett. Magas hatásfokú szemkörnyékápoló szérumnak is tökéletes. Mindennek a tetejében a csúcsminőségű öko-kozmetikumok esetében megkapható ECOCERT minősítéssel is rendelkezik.

Nem nagyon találni párját a Nanoil argán olajnak. Hidegen préselt, finomítatlan és 100%-ban organikus olaj, amely az Argania Spinosa fa magjaiból kerül kivonásra. Marokkó folyékony aranyaként is hivatkoznak rá, amely a hajnak és a bőrnek egyaránt sok jóval kecsegtet.

Argán olaj NANOIL

A sötét üvegbe rejtett argán olaj telis-tele van értékes zsírsavakkal. Kutatások kimutatták, hogy ezek adják a folyadék több, mint 80%-át. Az Omega-6,az olajsav és az Omega-9 teszik az argán olajat univerzálissá, sokoldalúvá és minden haj és bőr számára tökéletessé. Az E-vitamin koncentrációja is magas, ami a bőr fiatalos megjelenésének a kulcsa. A további említésre méltó tápanyagok az argán olajban a következők:

  • karotin,
  • szkvalén,
  • butirospermum,
  • linolsav.

A tápanyagban gazdag mivoltának köszönhetően az argán olaj mindenki számára tökéletes. Visszazárja a nedvességet a bőrbe és a hajba, így küzdve meg a dehidratációval. Azzal is fontos tisztában lenni, hogy a Nanoil Argan Oil napozás utánra is tökéletes. Nyugtatja az irritált bőrt és a szárazság sem lesz probléma.

És ami a legjobb a Nanoil Argan Oil-ban, hogy te döntheted el mikor és hogyan alkalmazod. A kozmetikumban rejlő hatalmas potenciál teszi minden nő legjobb barátjává.

ARGÁN OLAJ Argan Oil

A Nanoil Argan Oil-jának alkalmazása

Mindegy, hogy reggel vagy este használod a szépség esszenciája, vagyis a Nanoil Argan Oil bizonyosan segít elérni a szépségápolásban kitűzött céljaidat. Az alábbiakban a tiszta argán olaj felhasználásának 5 leggyakoribb módját találod.

1. Argán olaj a hajon

A Nanoil Argan Oil minden hajtípus számára a legkímélőbb hajkezelést kínálja. Az olaj fürtökön történő rendszeres használatának köszönhetően tartós bevonatot képezhetsz az UV-sugárzással és a magas hőmérséklettel szemben. Sőt mi több, a kivonat jó hatással van a gyenge és töredező hajra, így az sokkal erősebb és rugalmasabb lesz. Az argán olaj segítségével megelőzhető a töredezés, ráadásul a ragyogása is fokozható. Még az elvékonyodás megállítása és a hajszálak dinamikusabb növekedése is elintézhető.

2. Argán olaj a bőrön

Néhány csepp argán olaj a bőrre és a narancsbőrnek és a striáknak nyoma sem lesz. Ez a méllyen revitalizáló olaj az öregedéssel szemben is képes lépéseket tenni. Néhány felhasználó azt is megerősítette, hogy a rendszeres használatával olyan bőrproblémák, mint a pattanások is megszüntethetőek. Ahogy már korábban is említettük, a napégett bőr is hálás lesz érte.

3. Argán olaj az arcon 

Az az igazán csodálatos a Nanoil Argan Oil-jában, hogy több különböző arcápolási terméket is képes helyettesíteni. Ez azt jelenti, hogy használhatod, ha kifogy a szemránckrémed, ha helyettesítenéd az éjszakai arckrémedet, ha öregedésgátlóra lenne szükséged… A hatékonyság fokozása érdekében az aranyló olajból a kedvenc bőrűpolóidhoz is adhatsz néhány cseppet.

4. Argán olaj a lábon

És még egy nagyszerű hír az argán olajról – a talpakon található bőrt is felpuhíthatod általa. Ha a cipő esetleg felsértette volna a lábaidat, akkor néhány csepp az olajból azonnal felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

5. Argán olaj a körmökön 

Az argán olaj erősíti, ápolja és regenerálja a sérült körmöket. Áztasd napi rendszerességgel langyos argán olajba a kezeidet mindössze néhány perc erejéig. Ennek a rituálénak hála nem csak a körmeid, de a kezeid is mesések lesznek.

 

Wyświetl ten post na Instagramie

 

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Látogass el a nanoil.hu oldalra és rendelj meg még ma egy üveggel a Nanoil Argan Oilból!