Nem meglepő, hogy nyáron a napsugárzás miatt több védelemre szorul a bőrünk. A nap, és sugarai nagyon kártékonyak tudnak lenni. Hogyan kerüljük el a leégést, és szépen barnuljunk le? Használj naptejet. Ezek láthatatlan védelmet adnak a bőrnek. Így a napsugarak csak annyira jutnak át, hogy D vitanmint termelődjön, és a bőr lebarnuljon. A naptejek segítenek a ráncokat, pigmentációkat és sebeket eltüntetni. Fontos, hogy megelőzi az olyan betegségek kialakulását, mint a melanoma.

Cliniquecity1

Az egyik ilyen csodakrém a Super City Block a Clinique-től. A termék teljes neve Super City Block Olajmentes – Napi arcvédelem Broad Spectrum SPF 40. Először is a kozmetikumot bármilyen bőrtípusra ajánlják. Használható smink alapként is. Száraz, és tiszta bőrre kell felvinni. Ajánlott előtte bőrradírozni, így elkerülhető, hogy a bőrhibákat mégjobban kiemelje a krém. A terméket az ujjbegyekkel maszírozzuk bele az arcbőrbe tonik és hidratáló után, de smink előtt. Bármelyik sminklemosóval könnyen lejön. Nem tartalmaz olajat, könnyű az állaga, és még a bőr legmélyebb rétegeibe is önnyen beleszívódik.

A Super City Block extra erős, 40-es faktorú naptejnek felel meg. További összetevőknek köszönhetően antioxidáló hatású, így csökkentik a nap negatív hatását, harcolnak a ráncok ellen, és lelassítják az öregedési folyamatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük