Tudtad, hogy azért is fontos a haj hidratálása mert úgy a frizurád sokkal jobban fog mutatni, erősebb, egészségesebb és ellenállóbb lesz majd? De bizony ehhez a megfelelő termékekre is szükség van. Bemutatjuk az algakivonaton alapuló szuperhidratáló Nanoil kondícionálót. A segítségével a frizurád állapota 180 fokos fordulatot vesz majd!

HAJKONDICIONÁLÓ ALGÁVAL nanoil

Tények a haj hidratálásával kapcsolatban

  • A MEGFELELŐEN HIDRATÁLT HAJKORONA A RÉGI FÉNYÉBEN IS TÜNDÖKÖLHET AKÁR: A tökéletesen hidratált hajnak dúsabb, simább tapintású fürtjei vannak, így olyan ragyogó lesz, hogy visszatükröződik róla a napfény is.
  • A MEGFELELŐEN HIDRATÁLT HAJKORONA ERŐSEBB ÉS ELLENÁLLÓBB A KÁROS KÜLSŐ HATÁSOKKAL SZEMBEN: A száraz hajszerkezetből hiányzik a víz, és ezáltal hajlamos a töredezésre, a hajvégeknél is, ráadásul elveszíti a fényét és a színe is gyorsan halványul.
  • MEGFELELŐ SAMPONRA ÉS KONDÍCIONÁLÓRA VAN SZÜKSÉGED A HAJAD HIDRATÁLÁSÁHOZ: gondosan kell kiválasztani azokat a termékeket, amelyek elég hidratáló anyagot tartalmaznak, viszont nem laposítják el a hajat.
  • NÉHÁNY HIDRATÁLÓ TERMÉK ELNEHEZÍTHETI A HAJAT: Az intenzíven hidratáló, nehéz kondicionálók megterhelhetik a hajat, így gyorsan zsírosodik és nem pedig felfrissül majd a frizura. Tehát kerüld a sűrű krémes samponokat és a vajszerű balzsamokat.

Nanoil Algae Hair Conditioner készítmény: formula, kiszerelés, összetevők

Ez a jól kifejlesztett kondicionáló a haj erőteljes hidratálására szolgál. A Nanoil Algae Conditioner termék nagyon profin végzi a dolgát: gyorsan és anélkül, hogy megterhelné a szálakat. Ez a könnyed, kétfázisú permet állagú hajápolási termék tele van algakivonattal, panthenollal és ricinusolajjal: egy sor olyan anyaggal, amely elengedhetetlen az egészséges hajhoz.

Alga kivonattal ellátott kondícionáló termék: eredmények

A Nanoil balzsam rugalmasabbá teszi a hajat és megerősíti a szálakat. Visszatérhet a haj egykori tartása, a haj egészségesebb és simább tapintású. Mivel a hajhagymák zárva vannak, a haj ragyogóbb lesz mint valaha.

Az algával gazdagított kondicionáló erősíti a hajat a gyökerektől a végéig, ellenállóvá téve őket a károsodásokkal és elvékonyodással szemben.

Hogyan alkalmazd a Nanoil Algae Conditioner terméket?

Ez a szuper könnyed és erős kondícionáló formula egyszerűen a hajra permetezhető (tartsd az üveget a fejedtől kb. 8 hüvelyk távolságra). 3 vagy 4 fújás elegendő lesz! A haj táplált és fényes hatást fog kelteni. A Nanoil terméke egész nap védi majd a hajat a károsodástól.

Hordozhatod a táskádban, mert bármennyiszer újra alkalmazható a nap folyamán(száraz hajra, hogy megfelelően hidratált és kondícionált legyen).

A reggeli rutin során viszont egy kötelező hajápoló termék, javítja majd a fényét, simább tapintást biztosít és kibogozza a kesze-kusza szálakat. Mosás után mindig nedves hajon használd, hogy még hatékonyabban erősítse meg és regenerálja a fürtjeidet.

Hol találhatod meg a Nanoil Algae Hair Conditioner terméket?

Látogass el a www.nanoil.hu weboldalra, és ellenőrizd a hajszerkezeted tökéletesítéséhez, hidratálásához és táplálásához szükséges egyéb pompás termékeket. Egészítsd ki nyugodtan a hidratáló kondícionáló permetet az algalapú maszkkal és egy ragyogó hidratáló micellás samponnal is akár.

nanoil HAJKONDICIONÁLÓ ALGÁVAL

Nanoil Algae Conditioner visszajelzések

A vásárlói vélemények elég népszerűvé teszik a terméket, és így biztosak lehetünk benne, hogy valóban be is válik. Tehát nem gond ha az a tény, hogy a Nanoil Conditioner készítmény a legkeresettebb, rögtön vásárlásra ösztönöz téged. A visszajelzések ódákat zengenek róla, mondván, hogy ez a termék soha nem hagyja cserben a vásárlóját a napi hajápolása során.