A puffadtság és a sötét karikák a legrosszabb, ami egy fárasztó nap utáni alvásból való felébredéskor történhet. Mit tegyünk ilyenkor? Nincs ok a pánikra! A Shiseido Sheer Eye Zone korrektorja a legjobb megoldás.

Shiseido1

A szem alatti táskák okai

Ezek a rossz alvás következtében kialakult szem alatti puffadt, és elszíneződött részek. Ha nem pihenjük ki magunkat, az meglátszik a szemünkön. Továbbá kialakulhatnak öregedés miatt is. Az idő múlásával a bőr elvékonyodik, a hajszálerek egyre láthatóbbak lesznek, és a szövetek elvesztik a rugalmasságukat. Továbbá kialakulhatnak túl sok napsugár miatt, stressz miatt, túl sok képernyő előtti munka miatt, alkohol miatt és cigaretta miatt. Néhány gyógyszer mellékhatása, vitaminhiány, vagy allergia is okozhat szem alatti duzzanatot.

Sheer Eye Zone Korrektor a Shiseido-tól – tulajdonságok, és használati utasítás

Shiseido2

Egy vastag marker pen formájában érkezik. Az applikátor egyetlen vonással elfedi az összes bőrhibát, és hat színben érhető el : 101 Nagyon világos, U102 Világos, 103 Természetes, 104 természetes okker, 105 bézs, 106 meleg bézs. Elfedi a szem körüli foltokat, kiegyenlíti a bőrszínt, és természetes hatást kelt. Kiemeli a szemeket, amitől nagyobbnak tűnnek. A toll 3,8 ml kozmetikumot tartalmaz. A termékhez jól passzol a Sheer és a Perfect Foundation és a Refining Smink primerrel a Shiseido-tól. Természetesen a különböző méretű sminkecsetek is hasznosak lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük