Nincs többé alumíniumfólia! Vezesd be a ColorCuts habcsíkokat a fodrászszalonodba.

színezőhab habcsíkok colorcuts

Eleged van a praktikátlan alumíniumfóliából, amely károsítja ügyfeleid haját? Végre búcsút inthetsz neki! A máltai ColorCuts márka innovatív habcsíkokat vezetett be a fodrászpiacra a többdimenziós színezéshez. Segítségükkel egyedi és trendi frizurákat varázsolhatsz ügyfeleid számára.

A kiemelő habcsíkok olyan egyedülálló fodrászati eszközök, amelyekkel megkönnyitheted munkádat és minimalizálhatod a haj károsodásának kockázatát. Biológiailag lebomló anyagból készülnek, amely 80%-ban újrahasznosított. Egy habcsík legalább 3 használatra elegendő, a 10×30,5 cm-es méretek pedig tetszőleges méretre vághatók.

A rugalmas és könnyű anyag alkalmazkodik a hajhoz és megtapad a színező termékekkel érintkezve. A csíkok nem csúsznak le a hajról, javítva ezzel a színezési eljárást. Ez rendkívül kényelmes azon ügyfelek számára, akiknek órákig kell a fodrászszéken ülniük. A ColorCuts akár a felére is csökkentheti a színezési időt. A csíkok puhák, gyengédek és nem károsítják a fejbőrt. A félig átlátszó bevonat teljes kontrollt biztosít a színezés során.

colorcuts színezőhab habcsíkok

ColorCuts habcsíkok – innováció a fodrászszalonokban

A polisztirol habcsíkok a haj túlmelegedése nélkül tartják fenn az optimális hőmérsékletet. A maximális kényelem érdekében hűvös tapintásúak maradnak. Ragasztómentes, de a színező termékek nedvességével érintkezve tapadást kapnak.

A hajfesték felvitele után hajtsa félbe a csíkot, és a két fél egymáshoz tapad és egy helyben marad a színezési folyamat során. A rugalmas és puha habcsíkok racionalizálhatják a csapat munkafolyamatát. A csíkok egy praktikus dobozban vannak, így könnyen kiveheti az egyes csíkokat, és a hajba helyezheti őket.

Vezesd be ezt a szemet gyönyörködtető terméket a szalonodba és végezz gyors és hatékony színezést és nyűgözd le ügyfeleidet.

ColorCuts kiemelő habcsíkok

Egyedi Highlighting Foam Strips-ek

A csíkok biológiailag lebomló anyagból készülnek, melyben a kivételes technológia és a környezetbarátság ötvöződik. Az újrafelhasználható, biológiailag lebomló csíkok mosógépben moshatók és újrafelhasználhatók, nem veszítenek tulajdonságaikból és csúcsminőségükből.

A csíkok különböző színei megkönnyítik a többféle szín felvitelét. Biztosítják, hogy ne keverd össze a színeket és könnyen kijavíthatod a hibákat. A habcsíkok minimalizálják a sérülés kockázatát, mivel biztosítják a rétegek közötti légáramlást. A puha, hőálló habcsíkok minden színezési technikához alkalmasak, így könnyedén készíthetsz balayage, ombre, sombre, melír vagy az egyre népszerűbb flamboyage technikákat.

Egy csomag 200 előre vágott csíkot tartalmaz, ami akár 800 alkalmazáshoz is elegendő. Az egyedülálló habcsíkok rendkívüli kényelmet és presztízst biztosítanak szalonodnak és lehetővé teszik, hogy több ügyfelet fogadj a nap folyamán.

A termikus polisztirolhab forradalmat jelent a fodrászszalonokban. Ez a szemet gyönyörködtető és praktikus szerkentyű biztosítja a végső szabadságot és kontrollt a színezés során és lehetővé teszi, hogy látványos, többrétegű frizurákat készíts.

Több információ a ColorCuts termékekről a colorcuts.mt honlapon