A hajad vékonyszálú és gyorsan ellaposodik? Valóban a genetikát nem lehet meghazudtolni, hiszen lehetetlen egy éjszaka alatt dús hajkoronát növeszteni. Ami azonban  mégis segíthet, ha megteszed a megfelelő lépéseket, tápláló kezelésben részesíted a fürtjeidet, és otthoni használatra készült, professzionális termékek mellé teszed le a voksod. Ennek köszönhetően a vékony és élettelen frizurád is egyszerűen átalakítható valami lélegzetelállítóvá. Ehhez válaszd a Nanoil Hair Volume Enhancerjéhez hasonló volumennövelőt.

Mit kell tudnod a vékonyszálú hajról?

Tudtad, hogy a vékonyszálú típusú hajjal megáldott embereknek több hajszála van, mint a nagy átlagnak? Sajnálatos módon a nagy tömeg nem feleltethető meg a dússággal. Minél nagyobb a szálak átmérője, annál teltebbnek tűnik a haj. Tehát mitől is tűnik dúsnak egy frizura? Fontos felismerni, hogy a vékonyszálú haj esetében kevesebb a keratin, mint a vastagnál. Ez pedig azért mérvadó, mert a keratin a hajszálak fő alkotóeleme, ez az anyag felelős az olyan lényeges dolgokért, mint a haj erőssé és elasztikussá tételéért. És a vastagságát is befolyásolja, ha dús hajkoronáról ábrándozol, akkor mindennap ügyelned kell a keratinbevitelre. 

Annak ellenére, hogy a vékonyszálú haj tapintásra puha és könnyed, gyorsan zsírosodik is.  Lehet, hogy minden reggel megmosod, ám estére ismét ragacsos lesz. A haj gyors volumenvesztésének egyik fő oka a szébium. Ráadásul, a finom haj hajlamos a gubancolódásra és a töredezésre, vagyis sokkal kitettebb a mechanikai sérülésekkel szemben. Éppen ezért olyan meghatározó a megfelelő termékek kiválasztása. A vékony hajra legtöbbször a természetes összetételű és gyengéd kozmetikumokat javasolják. Olyanokat, amelyek egyszerre részesítik védelemben és ápolásban a frizurát.

Melyek a legkelendőbb termékek vékonyszálú hajra?

Mindenképpen hagyj fel az olyan termékek használatával, amelyek extra erős tartást ígérnek, ám végül csak merevvé és lapossá teszik a hajat. Sajnálatos módon, a hajspray-k nagy része bizonyítottan dehidratálja a fürtöket, így járulva hozzá a szárazsághoz és a töredezéshez. A habok és gélek általában nehéz szilikonokból készülnek, amelyeket nem csak nehéz kimosni a hajból, de a haj tartására is negatívan hatnak. A zselék és waxok tűnnek talán a legkárosabbnak a vékonyszálú haj szempontjából, mert azok simává és csomóssá teszik a végeredményt. Egy könnyed formázó spray azonban képes dússá tenni a hajat, vagyis ez a legjobb megoldás mindközül. Ilyen termék például a Nanoil Hair Volume Enhance-je nézd csak mennyi előnnyel kecsegtet a finom haj szempontjából.

nanoil spray a dúsabb hajért

Nanoil Hair Volume Enhancer: Egy mindenre alkalmas hajformázó spray

Miért olyan népszerű és magasan értékelt a Nanoil a felhasználók körében? Úgy tűnik a Nanoil Hair Volume Enhancer je az előnyök széles tárházát kínálja, még a finom hajkoronájú vásárlók számára is.

  1. Hihetetlenül dússá teszi a hajat, így biztosítva annak mesés és természetes kinézetet.
  2. A Nanoil sprayje egész nap a helyén tartja a frizurát – felejtkezz el az igazgatásáról!
  3. Ez az egyetlen kozmetikum, amely egyesíti a búza fehérje, a keratin és a panthenol erejét.
  4. A Nanoil Hair Volume Enhancer fényessé, simává és hidratálttá teszi a hajat.
  5. A spray megvédi a hajat a külső agresszorokkal, mechanikus sérülésekkel és a városi szennyeződésekkel szemben.
  6. Ezt a Nanoil terméket könnyű használni, hosszan tart és ár-érték arányban is megfelelő.

És az egészben a legjobb, hogy úgy szerezheted be a Nanoil Hair Volume Enhancer-jét, hogy közben ki sem kell tenned a lábadat a lakásból! Látogass el a nanoil.hu oldalra, rendeld meg ezt a rendkívüli volumennövelőt és csak dőlj hátra és várd meg, hogy kiszállítsák neked. Hajszárítás, formázás és a haj védelme, egyetlen könnyen használható kozmetikumba zárva. A dússág garantált!