Egy szemöldök pomádé nagyszerű alternatívát kínál a szemöldökceruzákra, gélekre, porokra és spirálokra. Ha szeretnéd a szemöldökfestést egy új szintre emelni, akkor a pomádé jelentheti a legjobb megoldást. Nézzük át együtt a kínálatban jelenleg fellelhető szemöldök porok kínálatát.

Kifejezetten neked készítettük el a 6 népszerűségi rekordokat döntögető szemöldökformázó terméket tartalmazó ismertetőnket, ezekkel mindenféle alkalmakra készen leszel. De melyik válik be a legjobban?

A 6 LISTAVEZETŐ SZEMÖLDÖK POMÁDÉ A SZÉPSÉGÁPOLÁSI PIACON

Az 1. számú: NANOBROW Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

nanobrow eyebrow pomade

Ez a puha textúrával megáldott vízálló pomádé anélkül tartja a helyén a szemöldököket egész nap, hogy közben elnehezítené vagy ragacsossá tenné azokat. Fokozza a ragyogásukat és egy pillanat alatt feltölti őket. Gyorsan megvalósítható álmaid megjelenése, a tartósság életérzéssé válik, a megjelenésedre pedig különösen büszke lehetsz. A Nanobrow Eyebrow Pomade folyamatos kontrolt garantál a szemöldököd felett. A bársonyos textúrájának hála végig siklik a bőrön, és maximális teltséget ad neki. A formulának hála a valódiakhoz megszólalásig hasonlító szőrszálakat rajzolhatsz. Pimasz mégis természetes vastagságú szemöldök? Neked is összejöhet! Függetlenül az eseménytől, legyen szó nappali, vagy merészebb alkalmi sminkről. A megfelelő sűrűsége miatt a pomádé bármilyen hézagot elfed, és a háromdimenziós hatásról is gondoskodik. Nem csak a hétköznapi fogyasztók, de egyben a szakmabeliek nagy kedvence is. A precíz végeredményhez, mindössze három dolgot kell tenned. Egyszerűen tegyél egy kis adag pomádét a szemöldököd ívére,  dolgozz apró vonásokkal, finoman töltsd fel színnel. Könnyű, nem igaz? Ha a formája nem nyerte volna el a tetszésedet a kefe segítségével egyszerűen vegyél le belőle. Minden nő számára, aki nincs megelégedve a szemöldöke állapotával ez a pomádé nagyszerű megoldást kínál. Mindegy, hogy vékony, alig látható vagy bozontos viszont nehezen kezelhető. A Nanobrow a létrehozása során mindenkire és minden pénztárcára gondolt.

A 2. számú: Anastasia BH Dipbrow Pomade

Ez a tökéletesen pigmentált pomádé elérhető árnyalatai intenzívek, mégis természetesek. Lehetővé teszi, hogy pontosan úgy formáld a szemöldökeidet, ahogy kedved tartja, ráadásul a nap folyamán az igazításra sem lesz gondod. A leggyönyörűbb szatén finishű árnyalattal egyenletesen vonja be az összes szőrszálat. Gondoskodik arról, hogy többé ne keljen aggódnod a szemöldököd kinézete miatt. Biztos lehetsz afelől, hogy órákra a helyén tartja. A krémes formula felviteléhez használd a hozzá tartozó szintetikus ecsetet. Kezd egy minimális mennyiségű termékkel, ezzel fésüld a szálakat felfelé, majd egy kényelmes ecset segítségével határozottan húzd meg a szemöldököd alsó vonalát. Satírozd el a kefével, majd fésüld a szálakat lefelé, végül igazítsd ki a felső vonalát. Néhány használat alatt valódi szakértelemre tehetsz szert, és a formázás mesterévé válhatsz. A vízálló formulája minden időjárási viszonyok között egész nap tart majd. Legyen akár felhőszakadás vagy kánikula. Ennek az ára bár picivel borsosabb, kétségtelen hogy megéri beszerezni.

A 3. számú: WBco The Brow Pomade

Ez az extrémen természetes szemöldök pomádé matt finisht garantál. Kiemeli és feltölti még a legrendetlenebb és legbozontosabb íveket is. A használata könnyű – mindössze annyi a dolgod, hogy a kézreálló ecset segítségével mindkét oldalra felviszed a terméket, majd ellapogatod úgy őket, hogy szabályos vonalakat hozzanak létre. Valósítsd meg az áhított formát és élvezd egész napon át. Ez a kozmetikum garantálja, hogy az íveid precízen formáltak és feltöltöttek lesznek. A kényelmes ecset precízen választja el a szőrszálakat, így érve el még a legnehezebben hozzáférhetőket is. A természetes végeredmény érdekében a krémes termék a megtévesztésig képes leutánozni az igazi szőrszálakat. Amellett, hogy megtartja puha tapintásúnak a szemöldököket, a tartása mégis erős lesz. A hideg árnyalatok gondoskodnak arról, hogy ne hasson túl erősnek a szín az arcodon. Emellett a kozmetikum mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elsétálni.

A 4. számú: Benefit Cosmetics POWmade

Ez a krémes, jól pigmentált pomádé képes akár 36 óra erejéig is átalakítani a szemöldökeidet. Természetes módon tölt fel mindenféle hézagot és üres helyet, mindezt néhány ecsetvonással. A krémes, könnyű textúra és egyszerűen satírozható formula finoman vonja be a szemöldök szálakat, és eredményez szaténos hatást. A POWmade vízálló, így minden körülmények között érintetlen marad. Ráadásul tartozik hozzá egy beépített, higiénikus az ecsetről a felesleget eltávolító rész is. Világszerte nagyon sok nő tesz tanúbizonyságot a valóban telt szemöldökökről. A tökéletes pigment mennyiségnek hála álmaid szemöldökéről valóban gondoskodhatsz. A pomádé számos árnyalatban elérhető, éppen ezért biztosan megtalálod a saját színeidhez leginkább illőt.

A 5. számú: TARTE Frameworker Brow Pomade

A következő egy vegán termék az ökológiailag tudatos felhasználók számára. Krémes, erősen pigmentált és akár 24 órán is fennmarad a szemöldökön, így adva figyelemfelkeltő eredményt. Minden hiányos részt azonnal feltölt, ezzel garantálva, hogy ne kelljen az íveid miatt aggódnod a nap folyamán. A szépen kiemelt szemöldökök hangsúlyozni hivatottak a tekintet mélységét. Világszerte nagy visszhangja volt, amikor fény derült a tényre, hogy a termék semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Babassu olaj viszont van benne, amely táplálja, hidratálja és kondicionálja a szemöldököd környékét. A képlékeny textúráját könnyű használni, tökéletes formát kölcsönözve ezzel a szemöldököknek, illetve a hiányos részeket is álcázza. A Tarte pomade a fill service™ szemöldök ecsettel kiegészítve működik a legjobban, ezek ketten hihetelenül kényelmessé teszik a mindennapi szemöldökápolást. A használata végtelenül egyszerű: tegyél a termékből egy keveset az ecsetre és húzz egy vonalat a szemöldököd alja mentén. Majd rövid mozdulatokkal rajzolj szőrszálakra emlékeztető vonalat, itt is a kiindulópont legyen a szemöldököd alsó része. Annyi rétegben vidd fel, amennyiben csak szükséges, majd egy kefével fésüld át és rögzíts őket a kívánt helyzetben. Tökéletes alakú ívekre vágysz? Használd a Shape Tape™ korrektort és egy preciziós íves ecsetet.

A 6. számú: Refy Brow Pomade

Nincs többé a tartást nélkülöző rendetlen szemöldök. Mostantól a szép, természetesen ragyogó és tökéletesen formált szemöldökök veszik át az uralmat. Az ikonikus Refy Brow géles pomádéja tartós finishű álomszerű szemölödököket garantál. Ez a szemöldök pomádé egy igazi szépségápolási szenzáció az USA-ban! Akár egy pillanat is elég lehet ahhoz finom és merész megjelenést hoz létre, amely mindig fenomenálisan mutat majd. A pomádénak hála a legvékonyabb és volument nélkülöző szemöldök is tündökölni fog. A vízálló formulája okán egész nap igazítások nélkül is remekül tart majd. A formula mesés végeredményt biztosít, természetes árnyalatokkal tölti fel a szemöldököt, valamint javítja a sűrűségét és formáját. Ez a márka a szemöldökformázó termékek egyik legkiemelkedőbb alakja. És ezúttal sem okozott csalódást – megfizethető pomádét hozott létre intenzív, de természetes hatású árnyalatokkal, amelyek hosszan tartó hatást biztosítanak. Az egyszerű alkalmazás is kifejezetten csábító tulajdonság. Mindössze annyit kell tenned, hogy felviszel egy kis mennyiségű terméket egy kényelmes ecsettel, és betöltöd ritkásabb részeket, az alsó részétől kezdve, egészen kifelé haladva.