A vízálló, krémes textúrájú Nanobrow Eyebrow Pomade professzionális sminkhatást biztosít, minden erőfeszítés nélkül, szó szerint egyetlen pillanat alatt! Fedezd fel a szemöldök sminkelés új lehetőségeit: ismerd meg a tökéletes szemöldök pomádét, amit biztosan imádni fogsz!

nanobrow eyebrow pomade

Krémes, bársonyos és könnyen használtató: a Nanobrow Eyebrow Pomade.

A Nanobrow Eyebrow Pomade elegáns és praktikus tégelyben érkezik, amelyből könnyedén ki tudod kanalazni a megfelelő mennyiségű terméket. El fog kápráztatni a kivételesen bársonyos, krémes textúra, amely a Nanobrow szemöldökpomádé tökéletes sminkjének és kiváló teljesítményének titka.

A precíz szemöldök smink még sosem volt ilyen egyszerű! Most könnyedén megalkothatod álmaid szemöldökét! Javítsd ki vagy készítsd el a tökéletes szemöldök körvonalát a semmiből, töltsd ki az íveket színnel, rajzolj szőrszálszerű vonásokat a hiányok kitöltéséhez. A Nanobrow Eyebrow Pomade számos lehetőséget kínál. Hozz létre különböző szemöldök sminkeket: a visszafogottól a nagy esti bulira való erős és merész megjelenésig: ez a tökéletes trükk a sűrű és határozott szemöldökhöz, gyönyörű és pontosan kitöltött szemöldökhöz.

Milyen hatásai vannak a Nanobrow Eyebrow Pomade-nak?

  •  erős vagy finom fedést hoz létre, a te igényeitől, alkalomtól vagy preferenciáidtól függően.
  •  használhatod a szemöldök körvonalazására is
  •  kitöltheted a hiányos részeket
  •  színnel tölti ki a szemöldököt
  •  hosszan tartó, vízálló sminket készíthetsz + a sminket vízállóvá teheted

Nanobrow Eyebrow Pomade – árnyalatok: Nanobrow Eyebrow Pomade – árnyalatai. Hogyan válasszuk ki az arcszínünkhöz megfelelő árnyalatot?

A Nanobrow pomádé három árnyalatban kapható:

  • Sötétbarna – hűvös és semleges bőrtónusokhoz, tökéletes a sötét hajú vagy sötét szemű hölgyeknek.
  • Középbarna – hamvas és sötét szőke hajakhoz, ideális minden bőrtónushoz.
  • Világosbarna – világos szőkéknek és világos szemű, platinaszőke, szürke és meleg szőke haj tulajdonosainak; minden bőrtónushoz alkalmas.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben:

 

Hogyan kell használni a Nanobrow pomádét?

A szemöldök sminkelése egy jó szemöldök pomádéval egyáltalán nem nehéz! Természetesen csak a pomádéra van szükséged az általad választott árnyalatban és egy lapos, ferde ecsetre, amivel felviheted a szemöldöködre. Íme, hogyan töltsd ki a szemöldöködet a Nanobrow pomádéval, lépésről lépésre:

1. lépés. Tegyél egy borsónyi méretű pomádét a kézfejedre – innen könnyen felveheted a terméket az ecsetre, miközben a szemöldöködre fested. Zárd le a tégelyt minél hamarabb, hogy a pomádé ne száradjon ki és sokáig friss maradjon. Most kanalazz egy keveset a Nanobrow pomádéból az ecsetedre (a Nanobrow weboldalán találsz pomádét és professzionális szemöldöksmink ecsetet is: www.nanobrow.hu). Az ecset keskeny oldalával körvonalazd a szemöldököt, meghatározva annak formáját.

2. lépés. Fokozatosan töltsd ki a szemöldököt színnel, a faroktól kezdve, amelynek sötétebbnek kell lennie. Szükség esetén vegyél még egy kis pomádét, hogy építsd a fedést. Ezután a belső szemöldökszegélyt finomabban töltsd ki a természetes hatás érdekében.

3. lépés. Nappali megjelenés esetén használj egy pálcikát és ecsettel távolítsd el a felesleges pomádét a felső szemöldökvonalról és a belső szemöldökszegélyről.

szemöldök smink tippek