A ráncok nem ismernek kegyelmet.  Fiatalkorban is megjelenhetnek. Mit tegyünk, ha a bőr kezd veszíteni a rugalmasságából? Ne hagyd, hogy elkedvetlenítsenek a nem kívánatos hatások. A NANOIL arcszérum használatával felerősítheted a kollagéntermelést, és újjáélesztheted a bőrt. Ez a legjobb választás. A tényeket szeretnéd tudni? Tessék!

1. TÉNY: A NANOIL A LEGHATÉKONYABB RETINOLT TARTALMAZZA

A NANOIL Serum retinolja a fiatalos bőr valódi hatását kelti, és ezt Te magad is látni fogod. A retinol, leghatékonyabb formájának, a retinil-palmitátnak köszönhetően – amit kozmetikusok is ajánlanak –, tiszta A-vitaminná alakul a bőrrel történő érintkezés után. Ezért olyan hatékony az arc kondicionálásában és fiatalításában. A Nanoil szérum feszesebbé és halványabbá teszi, valamint helyreállítja a bőrt. Kisimítja a ráncokat az arcon, javítja a bőr tónusát, és segít az akné kezelésében a mélyebb bőrrétegek funkcióinak rendbe tételével.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

2. TÉNY: A NANOIL PÓTOLJA A KOLLAGÉNT

A kollagén biztosítja a bőr feszességét és fiatalosságát. Idővel csökken a mennyisége, így meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy biztosítsuk a kollagénszintézis zavartalan működését. A NANOIL Retinol Face Serum ilyen téren igen hasznosnak bizonyul, mert az A-vitamin segít a bőr optimális kollagénszintjének fenntartásában. A szérum rendszeres használata rendkívüli hatást eredményezve telíti a bőrt, megerősíti a kollagénrostokat, és serkenti a bőr rugalmasságát.

3. TÉNY: A NANOIL REGENERÁLJA A HÁMRÉTEGET

Tudtad, hogy a bőrregeneráció egyre több időt vesz igénybe az öregedéssel? Néhány elhalt sejt a hámrétegen marad, mert a hámlasztás nem olyan hatékony, mint amilyen egykor. Mindez rosszabb minőségű bőrhöz vezet. A NANOIL Retinol Face Serum viszont segít a bőr gyógyulásában, és felerősíti a folyamatot, simább, frissebb és hibátlan arcot eredményezve.

4. TÉNY: A NANOIL EGYENLETESEBBÉ TESZI A BŐRTÓNUST

A retinol javítja a bőrtónust, és megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, például azokat, amik az öregedéssel járnak vagy hormonális változásokhoz kötődnek. A NANOIL szérum készítői Punarnava kivonattal dúsították a retinolt, egy erős antioxidánssal, ami megakadályozza a káros oxidációs folyamatokat, javítja a bőrt, kellemes tónust kölcsönözve neki. Halványítja a bőrt, és eltünteti a sötét foltokat.

retinolos arcszérum Nanoil

5. TÉNY: A NANOIL RETINOLJA KEVÉSBÉ LÁTHATÓVÁ TESZI A RÁNCOKAT

A retinol azon kevés bőrápoló összetevők egyike, ami intenzíven regenerálja a bőrt, valamint rendszeres és hosszú távú használata esetén csökkenti a mélyebb ráncok láthatóságát, és eltünteti az első finom barázdákat. A kezelés hossza nagyon fontos, hiszen minél tovább használod a NANOIL terméket, annál jobbak lesznek a hatások is.

Ne várj tovább: csatlakozz a boldog nők millióihoz, akik már megtapasztalták a NANOIL bőrre gyakorolt fantasztikus hatását. Látogass el a www.nanoil.hu oldalra, és rendeld meg a retinolos szérumot vagy más NANOIL terméket kényelmes házhozszállítással. Érezd magad fiatalnak kortól függetlenül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük