A szemöldökzselé minden sminkőröltnek kötelező kellék. Azonban abban nem vagy biztos, hogyan válaszd ki a legjobbat? Ki fog derülni, hogy nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnád, főleg hogy mi most összeszedtünk egy ötös listát, azokból a termékekről, amelyek ténylegesen megérdemlik a figyelmet. Folytasd az olvasást, és döntsd el melyiket érdemes megvenni! 

A szemöldökzselék beleértve az átlátszót is, különböző színekben érhetőek el. Az intenzív színeknek a kifejező, mégis természetes sminkek megalkotásánál veheted jó hasznát. A tökéletesen megformázott szemöldökeidnek hála megjön az önbizalmad, és nem fogsz többé percenként a tükörhöz rohangálni az esetleges korrekció ürügyén.

Az 5 legjobb zselé szemöldökformázáshoz

1# NANOBROW LAMINATION GEL – szemöldökzselék között a bajnok

nanobrow lamination gel

Ez a figyelemre méltó színezett szemöldökzselé nem véletlenül számít a nők legnagyobb favoritjának. Négy árnyalatban, többek között átlátszóban is elérhető. Válaszd azt, amelyik a legjobban illik a külsődhöz, vagy kombináld az áttetszőt valamelyik árnyalattal, hogy a sminked egész nap csodálatos legyen! A zselés formula megszárad és irányba állítja a szálakat, ezáltal eredményezve csodás laminált végeredményt. Még csak a lakásból sem kell kitenned a lábadat! A különleges állagához a kényelmes szilikon ecset tökéletes társ, összeségéban elegáns megjelenést garantál. A gél tartós és precíz, ennek köszönhetően pedig még a legrendetlenebb szőrszálak rendre parancsolása mellett a hozzáadott ricinusolaj miatt a táplálása és védelme is megoldott. Használható a már kisminkelt szemöldökök fixálójaként, vagy önmagában. Végre te is úgy sminkelhetsz akár egy profi, nem kell többé időigényes műveletekre pazarolni az idődet. A gyönyörű, kifejező és elegáns szemöldökök 24 órán át tartanak majd. A Nanobrow Lamination Gel minden méretű és vastagságú szemöldökön tökéletesen beválik. A terméket minden sminkörültnek csak ajánlani tudom! Nem csoda hát, hogy annyi vásárlónak vált végül a kedvencévé. A használata végtelenül egyszerű: a finomított orsó segítségével egyszerűen vidd fel a gélt a csupasz vagy sminkkel bevont szemöldöködre. A szilikonból készült segédeszköz átfésüli, elválasztja a szálakat, valamint precízen meg is fomázza azokat. Az erősebb tartás érdekében fésüld a szálakat visszafelé, majd igazítsd vissza őket a növekedési iránnyal megegyezően. A magával ragadó hatás garantált! A hihetetlenül magas minőség mellett az ára igazán csekélység. Sőt, ha figyelembe vesszük az általa nyújtott kifogástalan eredményeket, bizton állítható, hogy a szépségipar bajnokához van szerencsénk.

2# Chanel Le Gel SOurcils – egy tartós szemöldökzselé

Ennek a zselének az alkalmazásával még a legrakoncátlanabb szőrszálakat is rendre teremtheted. Amellett, hogy egész nap megtartják formájukat, a természetes szépségedet is kiemeli. Ennek a terméknek köszönhetően minden alkalommal tökéletes lehet a szemöldököd. A gél az egyedülálló kúp alakú kefével vihető fel teljes precizitással. A legkülönbözőbb árnyalatokban érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A zselé könnyen terül el a bőrön, így jutalmazva meg órákra téged bámulatos végeredménnyel. Haladj középről, apró mozdulatokkal, a szőrszálak növekedési irányával megegyezően. Viszonylag nagy költségekbe vertem magam a megvételekor, de kétség sem férhet hozzá, hogy megérte.

3# ILIA Beauty Essential Brow – egy természetes szemöldökzselé

Ez a termék minden haj és bőrtípusnál jól beválik. Annyi a dolgod, hogy a szálak növekedési irányával megegyezően határozott mozdulatokkal fésülöd meg a szálakat. Mindkét oldalán eltérő hosszúságú sörtékkel rendelkező ecsetet az igényeidnek megfelelően használhatod. A lágy zselé kizárólag természetes árnyalatokat kínál, viszont az intenzitását te kontrollálhatod. A termék könnyű és krémes formulájában elegyednek a tiszta és természetes alapanyagok. A gyors és könnyű felhasználás mellett, nem hagy foltokat, csomókat és lerakódásokat maga után. A gél azok számára tökéletes, akik a vegán, természetes kozmetikumokat részesítik előnyben.

4# Bobbi Brown NATURAL BROW SHAPER – egy tápláló szemöldökzselé

Ez az alakítható szemöldökzselé pillanatok alatt formálja a szemöldököt. Megemeli, dúsítja és rögzíti a szálakat, úgy hogy közben a formázás érdekében rugalmasságuk is megmarad. Az íveid hangsúlyosak, a hiányos részek pedig észrevehetetlenek lesznek! A könnyű formula több természetes árnyalatban létezik. A kigondolt stílus megvalósítása érdekében, finoman vigyél fel egy keveset a szemöldöködre belőle. A kényelmes kúpos applikátor lehetővé teszi a precíz és egyszerű felhasználást. A Brow Conditioning Complex a bennelévő ricinus és kókuszolajnak hála a szemöldökápolást is garantálja. A termék élettartamának javítása érdekében záróakkordként használj szemöldökport vagy ceruzát. A gél határozottan nem a legolcsóbb, de elképesztően jól működik.

5# Charlotte Tilbury Legendary Brows Tinted Eyebrow Gel – egy szemöldökzselé természetes színekkel 

A vékony hegyének hála megszólalásig képes leutánozni a természetes szőrszálakat, így adva hihetetlen megjelenést. Gyorsan kiemeli a szemöldök ívét, és tökéletes formázásáról is gondoskodik. Könnyedén meg fogod találni azt az árnyalatot, amely jól illeszkedik az arcod karakteréhez. Charlotte Tilbury nem csak formáz, de táplál is.  Az összetevők között találunk a szőrszálak rugalmasságát és fényét fokozó puhító anyagokat. A hozzáadott gyanta egész napon át gondját viseli a szálaknak, így őrizve meg azok simaságát. A maximális terjedelem és dússág érdekében az E-vitamin vitalizál és táplál. Káros anyagokat nem tartalmaz. A zseléhez tartozik egy precíz ecset, amely lehetővé teszi az egyenletes felvitelt, a hiányos részek és foltok elfedését. A kényelmes használat eredményeként még a legapróbb bébihajakat is bevonhatod. A bámulatos eredményhez használj gyors, rövid mozdulatokat – fésüld őket felfelé, így alkotva meg a vágyott formát. Szeretnénk tanácsolni, hogy fektess ebbe a termékbe, mert csak így lehet egyszerre természetes és lehengerlő hatása a szemöldökeidnek.