A szemöldök laminálás az egyik legújabb szépségtrend! A kezelésnek köszönhetően a szemöldök néhány hétig dúsnak néz ki. Ugye milyen jó lenne tovább aludni vagy reggel kávézni a szemöldök feltöltése helyett?

Mi az a szemöldök laminálás?

A laminálás egy fejlett styling kezelés, amelyet szakember vagy kozmetikus végez a szalonban. Nem olyan invazív, mint a microblading. A hatása is finomabb. A laminálásnak köszönhetően a szemöldök dúsnak és természetesnek tűnik.

Mire jó a szemöldök laminálása?

A kezelés megszelídíti és kisimítja a szemöldök szőrszálakat. Javítja és erősíti is őket. A szemöldök laminálása nem invazív és teljesen biztonságos.

Az eljárás négy egyszerű lépésből áll. Tisztítás és három termék alkalmazása:

  1. Először is a szemöldök területét zsírtalanítjuk és megtisztítjuk, hogy tökéletes feltételeket teremtsünk a felszívódáshoz.
  2. Ezután az első termék felvitele következik. A tioglikolsav, rugalmasabbá és könnyebben formázhatóvá teszi a szemöldököt. A sav megbontja a szálakban lévő diszulfid kötéseket, hogy megnyissa a kutikulákat (ugyanez történik például a keratinos simító kezelés során is), ezután a szemöldököt egy ragasztófóliával fedjük le.
  3. A következő lépésben keratinos terméket alkalmazunk, hogy a szemöldök egészséges és erős maradjon és a kezelés hatása tovább tartson. Ezután a szemöldököt ismét lefedjük egy fóliával.
  4. Végül növényi olajokat használnak, hogy a szemöldök fényesebb legyen és fokozzák a végeredményt.

Természetesen a kezelés kiegészítéseként a szemöldököt formázni vagy színezni is lehet, de a választás csak rajtad és a kívánt hatáson múlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük