Két maszk a GlamGlow-tól, az összes bőrtípusra megfelelnek. Éppen ezért tartjuk őket teljesen univerzálisoknak. A Fiatalító arcmaszk a polcokon a fekete, míg a Super Mud maszk pedig fehér dobozáról ismerhető fel. Mindkettő 50 ml-es adagokban érkezik.

Fiatalító Mud Maszk a GlamGlowtól

GlamGlow2

A maszk fő céljai az elszíneződések kijavítása és a bőr simítása. Serkenti a kollagén termelést, tisztítja a hámréteget és a pórusokat. Feszesebbé teszi a bőrt, és kevésbé lesznek láthatóak a pórusok. Segít a pattanások ellen, és a sebek gyorsabb begyógyulásában. Valójában ez még nem minden. Csökkenti a faggyúmirigyek működését, így kevesebb miteszer fog keletkezni.

Hogyan használjuk a Fiatalító Mud maszkot? Először tisztítsd meg az arc, nyak és dekoltázs bőrét. Vastagon vidd fel rá a maszkot, és várj amíg kiszárad. Körülbelül 15 perc eltelte után meleg vízzel mosd le, és hidratáld a bőröd.

A maszk erejét az olyan összetevőknek köszönheti, mint a tengeri agyag, a vulkáni kő, zöld tealevél kivonat, kamilla, kígyóuborka és levendula.

Super Mud Maszk a GlamGlowtól

GlamGlow1

Ez az arcmaszk arra lett kitalálva, hogy az összes bőrhiba ellen harcoljon, például elszíneződések, vagy miteszerek. Segít a benőtt szőrszálakon is. A maszkot tiszta, enyhén nedves arcra kell felvinni, és körülbelül 20 percig rajta hagyni. Ezután öblítsd le a maszkot. Ez a termék használható akár az egész arcon, vagy csak a problémás helyeken.

Mi van a Super Mud Maszkban? Tulajdonképpen ez a termék AHA és BHA savat, eukaliptusz levél kivonatot, aloeverát, kamillát és kaolintartalmú agyagot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük