Létezik mód arra, hogy a hajformázást könnyebbé tegyük? Milyen termékekre van ahhoz szükségünk, hogy gyorsabban ki tuddjuk bogozni a gubancokat? Van olyan megoldás, amely a göndörödés megakadályozásával egy időben a tartásából sem vesz el?  

Az otthoni hajformázás sokszor nagy kihívást jelenthet, különösen akkor, ha a hajad nehezen kezelhető vagy kevés idő áll a rendelkezésedre. Azok a hölgyek akiknek természetszerüleg gyönyörű és egészséges a haja, sosem szembesülnek a töredezés és fakóság problémáival. A helyzet akkor kezd komolyra fordulni, amikor a fürtök elgyengülnek, borzassá és gubancolódásra hajlamossá válnak. Ilyen esetekben a megfelelő hajformázó termék lehet a tökéletes megoldás.  

A hajformázáshoz javasolt termékek 

Bár talán elsőre nem nyilvánvaló, a hajformázó termékek polcán sorakozó árucikkek kínálata hatalmas. E kozmetikumok pedig számos különböző formában elérhetőek: lehetnek olajok, habok, permetek, kondícionálók, spray-k vagy zselék, csak hogy néhányat említsünk közülük. Nyilvánvalóan mindegyikük más feladatot hivatott ellátni és ennek tükrében a karakterisztikájuk is változik. Például, a növényi olajok és kondícionálók a táplálást hivatottak elősegíteni, a habok a hajtövek megemelésén dolgoznak, a lakkok és zselék pedig a tartósításért felelnek. A spray-knek általában szélesebb körű a hasznosíthatósága, mert amellett hogy tápanyagokat juttatnak a hajba, javítják annak formázhatóságát is, sőt a hővel szemben is védelmet garantálnak. Persze csak akkor, ha a megfelelő terméket választod. 

nanoil spray a haj könnyebb kezelhetőségéé

A legjobb hajformázó spray – Nanoil

Ebben a pillanatban, más kiemelkedő márkákkal összevetve is a Nanoil hajformázója rendelkezik a legjobb ajánlattal. A spray a Nanoil által nemrégiben piacra dobott hajformázó termékcsaládba tartozik. Miért éri meg otthon tartani a Nanoil Hair Styling Spray-ből?

Kezdjük azzal, hogy a Nanoil Hair Styling Spray-je egy leheletfinom permet. Vízbázisú és egy kényelmesen használható szórófejes kiszereléssel rendelkezik. Anélkül élvezheted a  Nanoil Hair Styling Spray-jének előnyeit, hogy a gubancoktól, zsíros megjelenéstől kellene tartanod. Azt is fontos kiemelni, hogy az összetevők listája nagyon rövid. A készítményben semmilyen nemkívánatos adalék nem található, hiszen kizárólag a legfontosabbakat tartalmazza, amelyek segítségével a rendetlen hajat és a nehezen kezelhető fürtöket kordában lehet tartani

  • Eltávolítja a gubancokat.
  • Simává és puhává teszi a hajat. 
  • Megküzd a göndörödéssel. 
  • Elősegíti az egészségesnek kinéző és hidratált frizurát.
  • Védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. 
  • Rögzíti a loknikat és meghosszabbítja a tartósságát. 

Azt is fontos hangsúlyozni, hogy a Nanoil hajspray-je dúskál a panthenolban – az extra adalék, amely szebbé teszi a hajat. Ez az összetevő nemcsak megkönnyíti a frizurák elkészítését, de a tápanyagokkal és a nedvességgel is feltölti a tincsek belsejét, ráadásul fényt is ad. Ez a zseniális összetevő gondoskodik arról, hogy a haj minden körülmények között gyönyörű legyen. 

Minden eddiginél könnyebb hajformázás 

A Nanoil spray-ének hála ma már nem kell a tükör előtt arra vesztegetned az idődet, hogy a kívánt kinézetet nagy nehezen megalkosd. Legyen szó otthoni vagy fordrászatban történő hajformázásról a Nanoil Hair Styling Spray-nek hála ez még soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb. A tökéletes hajhoz két egyszerű lépésben eljuthatsz. Melyek ezek?  

  1. LÉPÉS: Használd a Nanoil formázó spray-t – ezt tedd oly módon, ahogy neked megfelelő: legyen a hajad nedves a zuhanyzást követően, esetleg száraz a nap folyamán bármikor, a permetezéshez tartsd el a hajadtól kb. 15-20 cm távolságra.
  2. LÉPÉS: Formázd a hajadat, ahogy megszoktad – a kezedben a hajszárítóval, egyenesítővel vagy kúpvassal, hővel vagy anélkül, sokkal gyorsabban és egyszerűbben dolgozhatsz.

A jó hír az, hogy nem kell megvárnod, hogy a Nanoil formázó spray-je beszivárogjon a hajszálak belsejébe, hiszen a permet azonnal láthatatlan bevonatot képez a felszínükön. Arra sincs szükség, hogy bedörzsöld vagy fésűvel oszlasd szét a haj teljes hosszán. Hát nem nagyszerű? 

 

Honnan szerezheted be és mennyibe kerül? 

Akárcsak a többi Nanoil terméket a Nanoil Hair Styling Spray-t is a márka hivatalos webáruházából – nanoil.hu – tudod megrendelni.  

Az ára nem magas. Persze előfordulhat, hogy olcsóbb hajápolókkal is szembetalálkozol, de azok nem lesznek képesek olyan hatást elérni, mint a  Nanoil Hair Styling Spray-je. A Nanoil olyan ajánlattal kecsegtet, amelyet érdemes elfogadni, mert az ára abszolút kifizetődik.