Minden nőnek fontos a külseje. Emlékezve a mondásra, miszerint “finom tollakból szép madarak lesznek”, mindent megteszünk azért, hogy a szépséget fokozzuk és a jó megjelenést javítsuk, amennyire csak tudjuk. Ma új fürtös szempillákat – DIY Lash Extensions- tekintünk át, amelyekkel akár 10 perc alatt megváltoztathatod a kinézetedet!

DIY Eyelash Extensions nanolash

Csábító megjelenés – A legtöbb nő prioritása

A napi szépségápolási rutin és a legszebb vonásaink kiemelése nagy hatással van arra, hogyan érezzük magunkat. Úgy tűnik, hogy a szemkörnyékre helyezzük a hangsúlyt.

A nők szeretnek kísérletezni a különböző szempilla termékekkel. A hagyományos műszempillák nem képesek meghatározni a gyenge, egyenes és ritkás szempillákat. A szempillaszérum alkalmazása népszerű megoldás, de általában időbe telik, mire észrevehető eredményeket érhetünk el.

A türelem, bár a legnagyobb erény, nem segít, ha a szempillák javításával próbálkozunk; a szempillák életciklusa nagyon rövid, így a szempillák rajongóinak elérése természetes módon lehetetlen.

Nanolash DIY lash extension olyan műszempilla, amelyek hatékony megoldásnak bizonyulnak. Ezek könnyen felhelyezhető DIY Lash Extensions, amelyeket a természetes szempillák túlterhelése nélkül viselhetsz. Mindössze tíz perc alatt minden nő megvalósíthatja álmát.

nanolash DIY Eyelash Extensions

DIY Lash Extensions- áttörésnek tekinthetjük a fürtszempilla hosszabbításban?

A Nanolash DIY Lash Extensions nemrég jelent meg, mégis máris forradalmi újításként üdvözölték. Bizonyára a Nanolash márka magasra teszi a lécet a konkurens szempillamárkák számára.

A DIY eyelash extensions egyetlen dobozban vagy teljes szempillahosszabbító készletben kapható. A doboz 36 fürtöt tartalmaz 3 méretben: 10, 12 és 14 mm-es méretben. A DIY fürtös szempillák akár 8 stílusban is kaphatók.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • szempillacsipesz

Ezek a kiegészítők öt milliliteresek, ami rendkívül gazdaságossá teszi őket.

Műszempillák felhelyezése DIY Lash Extensions- egyszerű és hatékony

Azok, akik még nem csináltak otthon szempilla hosszabbítást, úgy érezhetik, hogy a DIY fürtszempilla hosszabbítás felhelyezése túlterhelő. A legtöbb esetben tapasztalt kozmetikusok vagy képzett szempilla-technikusok végzik a szempilla hosszabbítást, mert könnyen elrontható a végeredmény.

A Nanolash DIY Nanolash cluster szempilla azonban úgy tervezték, hogy minden nő könnyedén tudja alkalmazni őket otthon. Az egész folyamat mindössze három lépésből áll:

  1. a bonder, azaz a szempillaragasztó felvitele, és 30-60 másodperc várakozási idő, amíg szilárdul.
  2. a szempillaspirálok elhelyezése a természetes szempillák alá (nagyjából egy milliméterre a vízvonaltól).
  3. a szempillaspirállal a szempillák összenyomása, majd a kezelés befejezéséhez és a ragacsos réteg eltávolításához a sealer felvitele.

A gyártó garantálja a gyors, mindössze 10 percig tartó otthoni szempilla hosszabbítást. Ami szintén nagyszerű, a tincsek akár 5 napig is viselhetőek.

Ha készen állsz a DIY szempilla hosszabbítás levételére, használd a Nanolash removert, amely lebontja a ragasztót, nem rontva a természetes szempillák állapotát.

 

DIY Eyelash Extensions – Tíz percre vagy a tökéletes szempilláktól

A DIY Lash Extensions prémium fürtös szempillák, amelyekkel mindössze 10 perc alatt megváltoztathatod a kinézetedet. Minden nő választhatja az előre elkészített szempilla hosszabbítást, és könnyedén alkalmazhatja; nincs szükséged tapasztalatra a fürtös szempillák felhelyezésében.

Nanolash DIY fürtszempilla 8 stílusban és 3 hosszban kaphatók, így készíthetsz finom szempillastílust vagy drámaibb Orosz Volumen szempillákat.

Egyediség, innováció és egyszerűség – ezekkel a szavakkal lehet a legjobban értékelni a Nanolash DIY szempilla hosszabbítóit. Minden nő csak tíz percre van az álomszerű, természetes hatású szempilláktól!