Az arcpakolás az arcápolás fontos része. A boltokban a gyártók különböző kollekcióira teljes rálátásunk van. Csak annyi a dolgunk, hogy eldöntsük, tetszik-e a termék, vagy nem. Ezek az arcmaszkok viszont nem csak egyszer használatosak. Ezek nagyobb kiszerelésekben vannak, amik hónapokig kitartanak. Ebben az esetben mit kellene tenni? Sajnos csak találgatni lehet.

A Clinique Moisture Surge éjszakai arcmaszkja is ilyen. Bárki használhatja, függetlenül nemtől vagy kortól. Este érdemes használni, mert így több ideje van a hatóanyagoknak teljesen felszívódni. Éjszaka a bőr újjá tud épülni és fel tud frissülni. A pakolásnak köszönhetően a bőr lipid rétege vagy megvastagszik, vagy kiteljesül (például ha valamilyen kezelés, rossz kozmetikai eszközök használata miatt, vagy elhibázott arctisztítás miatt megsérül). Továbbá az arc ragyogó külsőt, feszességet, szép vonalakatés sima bőrt eredményez.

Clinique

Moisture Surge Overnight Mask from Clinique is to be applied on the daily basis or accordingly to the skin needs. The skin face should be covered with a thick, even layer of the cosmetic. Note, the face mask is not to be rinsed but left for a night. In the morning, the residues of the cosmetic should be removed by a cotton pad.

Moisture Surge Overnight Mask from Clinique does not comprise of any oily substances. However, on the negative side, we can find parabens, substances of alcohol origins and PEG. Definitely, these ingredients are of irritating properties and can easily cause various allergic reactions. Markedly, these unwelcome components may lead to skin pore clogging as well.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük