Száraz, fakó haj – ez az eredménye a nem megfelelő hajápolási rutinnak. Elgondolkodtál már valaha azon, hogy a hajápolás a hajmosásnál kezdődik? Éppen ezért soha ne érd be kevesebbel, mint amennyit amúgy kihozhatnál a hajmosásból. A tengeri alga kivonattal megtarthatod tökéletesen hidratáltnak és jó állapotúnak a hajadat. Válaszd a Nanoil samponját, amely a haj teljes tisztításához szükséges minden tengeri ásványban és micellában bővelkedik! 

nanoil MICELLÁS SAMPON ALGÁVAL

Nanoil Algae Micellar Shampoo – micella alapú ápolás száraz hajra és fejbőrre 

Tudod, miért olyan nehéz hidratálni a száraz hajat? Ennek hátterében a káros külső hatások folyamatos jelenléte áll, amely ellehetetleníti a javulásukat. A haj ráadásul hajszárítás, hőformázás, erős napsugárzás, az UV, a belső száraz levegő következtében is veszít a nedvességéből…

Tehát ezek tudatában nem kérdés, hogy egy hidratáló bombát kell ledobnunk a hajra, akár samponozás közben is. Ez a hajápolási rutin egy fontos állomása. A Nanoil sampon a tisztító micellákat elegyíti a tápláló tengeri alga kivonattal. Az összetevők ezen erőteljes kombinációja hidratálja a hajat, valamint gyengéden megtisztítja az olajtól, méreganyagoktól és szennyeződésektől.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: milyen hajtípusra készült?

A Nanoil samponja tökéletesen működik mindenféle hajon függetlenül annak típusától, dússágától, textúrájától vagy színétől. A száraz, színtelen, gyenge haj fog leginkább profitálni a hidratáló löketből. A sampon a fejbőrnek is megfelelően gondját viseli: megelőzi a szárazságot és a fejbőrt is alaposan tisztítja, hiszen mentes minden olyan anyagtól, amely károsíthatná vagy kiszáríthatná a hajat. Ha a te hajad is hajlamos a nedvesség gyors elvesztésére és a kócosságra, töredezik, esetleg élettelnnek is hat, akkor szerezd be a Nanoil Algae Micellar Shampoo-ját.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: formula

  • Micellák: úgy néz ki, ez a remek arctisztításban jeleskedő összetevő a hajon is nagyszerűen működik! A micellák molekulái mélyen tisztítják a hajat és a fejbőrt, ezzel téve a hajat tökéletesen tisztává, hiszen nem csak az olajtól vagy toxinoktól szabadítja meg, de a fejbőr kémhatását is egyensúlyba hozza.
  • Nori alga kivonat: az egyik legértékesebb összetevő, amely intenzíven táplálja a hajat és a fejbőrt, megvédi az UV-sugárzástól és az oxidatív stressztől. Az alga nagyszerűen erősíti és simítja a hajat.
  • Tara gumi: egy természetes hatóanyag, amely a hajszálak felszínén fejti ki a hatását, így téve azt szebbé, fényesebbé, ráadásul egy védőbevonat kialakításában is közreműködik. Ezzel egy időben, megelőzi a vízvesztést és megtartja optimálisan hidratáltnak a frizurát.
  • Ricinusolaj: egy verhetetlen, ikonikus olaj az egészséges hajért. Erősen védi, nedvesíti és természetes fertőtlenítőszer révén javítja az érzékeny fejbőr állapotát.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Hatások

  • Mélyen tisztítja a hajat és a fejbőrt.
  • Visszaállítja a fejbőr semleges pH-ját.
  • Nagyszerűen nedvesíti a hajat és a fejbőrt.
  • A benne található ásványi anyagoknak hála a haj táplált és könnyen fésülhetővé válik.
  • Bevonatot képez az UVA/UVB sugárzással, szennyeződésekkel, méreganyagokkal szemben.
  • Gyönyörű fényt ad.

Honnan szerezheted be a Nanoil Algae Micellar Shampoo-ját?

A Nanoil algás micella samponját rengeteg online beauty webáruházból, illetve a márka hivatalos weboldaláról is beszerezheted: www.nanoil.hu ahol sokkal többet is megtudhatsz a legjobb hajápolási trükkökről, teszt segítségével meghatározhatod a hajad porozitását, valamint más csodatévő termékekről is olvashatsz. Javíts a megjelenéseden a Nanoil segítségével és alakítsd ki a saját személyre szabott szépségápolási rituálédat.

MICELLÁS SAMPON ALGÁVALnanoil