Többségünk számára hajunk érzékeny téma. A nők több, mint 80% -a hosszú, egészséges és erős hajszálakról álmodik, ami kiváló állapotával és elképesztő ragyogásával elragadtat mindenkit.

Sajnos, a gyakorlatban a haj növesztése nem olyan könnyű feladat. Általában, a haj lassan nő és néha vágni kell a végeket, hogy megszabaduljunk a kivirágzott hajszálaktól. Minél hosszabb a haj, annál nehezebb. A nem táplált hajhagyma gyengül és a végén a haj, ahelyett, hogy erősre és sűrűre növekedne, kezd kihullani. A nem megfelelő ápolás és a vitaminok hiánya továbbá megakadályozza a növekedést. Ennek eredményeként, a haj növekedésének folyamata örökké tart.

Szerencsére erre a problémára is létezik megoldás. Nanoil egy forradalmi terméket dobott ki a piacra: a hajolajt. Teljesen biztonságos, vegyi anyagoktól, parabénektől és szilikonoktól mentes.

A Nanoil hajolaj alaposan kiválogatott természetes olajokból tevődik össze, amelyek elképesztő tulajdonságait már évtizedekig ismerik. Táplálják a hajat, ápolják a fejbőrt és ellenőrzik a sejtek közötti folyamatokat. A jól kiválasztott olaj csodákat művelhet haján. Regenerálja, ápolja a hajhagymákat, szabályozza a faggyútermelést, hidratálja a fejbőr száraz részeit és megakadályozza a faggyútermelést a zsíros fejbőrön.

Az ázsiaiak, afrikaiak és a dél-amerikaiak már jól ismerik ezeket az olajokat. Csak gondoljon a szép, életerős és ragyogó hajukra, amivel teljes mértékben megértheti, milyen jótékonyak az olajok. A természetes összetevőkkel történő hajápolásnak köszönhetően hajszálai  teljes kezelést kapnak és egy csodás megjelenést, rövid idő alatt.

A Nanoil hajolaj egy egyedi termék ami azonkívül, hogy a természetes olajok erejével bír, szépítő komponensek választékával is rendelkezik (általában innovatív komponensek), amelyek javítják a növekedést és tökéletesen helyrehozzák a hajszálakat, bármilyen típusról legyen szó. Az összetevők alapos kiválasztásával a Nanoil haja szépségének lényegét hozza ki.

Nanoil hajolaj – mit tartalmaz?

 • Természetes olajokat – ezek kiemelt figyelemmel kerültek kiválasztásra a termék minden verziójához. Ezek a vitaminok, ásványok, fitoszterolok, flavonoidok, esszenciális zsírsavak forrása, amelyek fenntartják a vitalitást, fiatalságot és a folyamatok megfelelő működését a hajhagymákban és a hajsejtekben. Ráadásul, a zsírsavak megfelelően ápolják a kollagén szintézisét, a haj regenerációjának gyorsabb lezajlását, erősíti az ellenálló képességet és lehetővé teszi, hogy élvezze fiatalos és életerős haját. A Nanoil-ban lévő természetes olajok továbbá segítenek fokozni ragyogásán.
 • Innovatív Bicapil komplex – erősíti a hajhagymákat, növeli a haj növekedését, megakadályozza a hajhullást
 • Innovatív Keratin komplex – gátolja a hajhullást, serkenti a sejtek közötti anyagcserét, aktiválja a hajhagymák működését
 • Selyem – hidratál, kisimítja a hajat, megkönnyíti a stilizálást
 • Panthenol – más szóval B5 pro-vitamin; kisimítja a hajat, fokozza fényességét
 • UV szűrő – védi a hajat a káros napsugaraktól
 • Lanolin – puhítja a hajat, enyhén olajozza, annak érdekében, hogy megakadályozza a vízveszteséget
 • Keratin – részt vesz a haj sérült külső rétegének helyreállításában
 • A és E vitamin – javítja a faggyúmirigyek működését, gátolja a haj és a fejbőr öregedési folyamatait, szabályozza a víz lipid határát a fejbőrön

NANOIL hajolaj – miért tekintik ikonikus terméknek?

Természetes hajfesték - Nanoil
nanoil.hu

Kétségen kívül, a Nanoil hajolaj egy kivételes termék. Azonban, az alaposan kiválasztott összetevők száma, melyek jótékony hatással vannak a hajára, nem minden, amit ez a termék nyújt. A termék kifejlesztésekor a Nanoil márka közvetlenül a haj szerkezetét célozta meg, azaz annak porozitás típusát. Ennek megfelelően létrehozott 3 féle olajt, melyek különböző típusú hajra jók.

A haj szerkezet ezen analízise, azaz, hogy milyen magasan emelkednek a pikkelyek olyan kozmetikum kifejlődését eredményezte, amely végleg betölti a haj’igényeit. Tökéletesen alkalmazkodik a pikkelyekhez és nem csak belülről regenerálja a hajat, hanem a felületét is védi azzal, hogy egy pajzsot képez.

A haj porozitása az egyik legfontosabb kritérium, amikor meg kell határozni a haj állapotát. A gyártó honlapján többek között kiderítheti a három típusú porozitást, illetve a részletes leírásnak köszönhetően azt is, hogy mely típusú olaj lenne megfelelő az ön számára.

Bravó, Nanoil!

17 Komment “NANOIL – hogyan növesszünk sűrű és egészséges hajat”

 1. Veronika

  legjobb olaj, amit valaha próbáltam <3

  Válasz
 2. Olívia

  Ki kell próbálnom! 🙂

  Válasz
 3. Johanna

  Sokat hallotam róla! mind pozitív

  Válasz
 4. Lili_A

  én is és nagyon csábító 😀

  Válasz
 5. Izabella

  Nagyszerű! Szerintem nincs még ilyen hajkozmetikum, amely megfelel a haj porozitásának

  Válasz
 6. Dária

  Tudom, én is használom és imádom! Remek a hajamnak! Nekem közepes porozitású változatom van

  Válasz
 7. Edit

  Sokkal jobb a hajamnak, mint a többi olaj, mert könnyed állagú és finom illatú

  Válasz
 8. Móni

  Képes bármelyik olaj növelni a haj volumenét? Nincs türelmem ricinu olajt használni

  Válasz
  • Júlia

   Jelentős javulást észleltem a nanoil közepes porozitású hajra változat használata után. Sok babahajam van 😉

   Válasz
 9. Mikéla

  Az olajok összetétele hihetetlen! Szeretek saját olaj keveréket készíteni, de ez az olaj jobb, mert több összetevőt tartalmaz

  Válasz
 10. Natália

  az összetevők valóban elképesztőek, de nekem drága ;(

  Válasz
 11. Bianka_B

  a gyártó honlapján lévő porozitás teszt nagyon hasznos, ha nem tudod, hogy milyen típusú a hajad. Biztosan segít

  Válasz
 12. Kata_88

  Én most rendeltem meg 😉

  Válasz
 13. Kíra

  Nemrég szereztem be az olajt. Segített regenerálni a hajam a vakáció után. A nap és a tengeri só kárt tette a hajamban. Biztosan újra megveszem

  Válasz
 14. Alíz

  Sosem használtam ezt az olajt, de szeretném 🙂 az olajok segítségével sikerült megküzdenem a zsíros fejbőrrel

  Válasz
 15. Mesi

  Szára és nagyon sérült hajam van, ezért csak a lenmag olaj segít

  Válasz
 16. Bea_

  Nekem is jó a lenmagolaj, de ha más olajokkal is keverem

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük