Vékony, gyenge és egyenes, ilyen a legtöbb nő szempillája. Sajnos a féltartós szempilla hosszabbítás tovább gyengítheti őket, és a túlzott szempillaspirál rétegek is jelentősen túlterheli. Ezért inkább érdemes a természetes hosszabbítási módszereket választani. Az egyik ilyen a Nanolash Lash Lift Kit – egy otthoni szempilla lifting és lamináló szett. Mit érdemes tudni róla?

Szempilla lifting és laminálás – hosszabb és regenerált szempillák egyben

Nincs mit tagadni, a szépségszalonokban számos szempilla kezelés áll rendelkezésre. Választhat a féltartós hosszabbítás, vagy a henna festés mellett. A szempilla lifting és laminálás azonban egyre inkább népszerűvé válik.

Ez az eljárás a szempillákat hosszabbá, íveltebbé és dúsabbá teszi, természetes termékeket használva, melyek egyidőben újjá is építik a szempillákat. Ez azt jelenti, hogy a rések a szerkezetükben feltöltődnek, lehetővé téve ezáltal a megfelelő regenerálódást. Eközben speciális rudak segítik a formázást és az ívek kialakítását.

Ez nem időigényes kezelés, de ha professzionális szépségszalonban készítik, meglehetősen költséges lehet. Ezért érdemes a Nanolash Lift Kit-et választani. Ez egy különleges szett, melyet otthoni szempilla liftingre terveztek, és ami ugyanolyan eredményt  biztosít, mint a szépségszalonban.

Szempilla lifting a Nanolash szettel

Nanolash Lift Kit – mi is ez a készlet?

A Nanolash Lift Kit egy igazi forradalmi termék a szépségpiacon. Kezdjük azzal a ténnyel, hogy maga a márka a minőségi szempillasminkről, -ápolásról és -formázásról vált híressé. Most pedig újra meglep egy szempilla lifting szettel, melyet otthona kényelméből is használhat.

A szett három termékből áll. Mindegyik címkével ellátott, amely segítségével követheti a felvitel sorrendjét. Minden egyes termékből 10 db 0,5 milliliteres tasakot tartalmaz. Természetes összetevőkből állnak, mint például az abesszin olaj és a szőlőmag olaj. Ennek eredményeként teljesen biztonságosak, és hatékonyan regenerálják a szempillákat.

Ezen felül, a Nanolash szempilla lamináló és lifting szett magába foglal 3 pár, 3 méretű – S-től L-ig – szilikon rudat. A méretet az elérni kívánt ív típusához igazítsa. Talál még a csomagban egy Lift Lash ragasztót a rudak rögzítéséhez, és egyéb szükséges tartozékokat.

Minden termék prémium minőségű. Sőt mi több, a Nanolash Lift Kit nem kizárólag a professzionális szempilla stylistok részére készült, hanem minden olyan nő számára is, akinek nincs előzetes tapasztalata a szempilla laminálás terén. A laminálás és lifting javíthatja a szempillák állapotát, művi hatás és túlterhelés nélkül.

Hogyan készítheti el a szempilla laminálást otthon a Nanolash szett segítségével?

Nagyon egyszerű a Nanolash Lash Lift Kit használata. Olvassa el a tájékoztatót és tisztítsa meg a szempilláit a termékek felvitele előtt. Ezt követően csak az alábbiakat kell tennie:

  • válassza ki a megfelelő méretű szilikon rudat, majd használja a dobozban található ragasztót a rudak szemhéjra rögzítéséhez;
  • egymást követően vigye fel a termékeket a címkék szerint – minden termék körülbelül 7-10 percig maradjon a szempillákon;
  • mielőtt a következő terméket felviszi, mindig távolítsa el az előzőt.

A legvégén elegendő eltávolítani a szilikon rudakat, és letörölni és átfésülni a szempillákat. A szempilla lifting és laminálás hatása azonnal látható. Elfelejtheti a szempilla göndörítőt, nem lesz már rá szüksége.

Szempilla lifting és laminálás

Szempilla lifting a Nanolash szettel – összefoglaló

A Nanolash Lift Kit-et választva, nem csupán egy minőségi termékbe fektet be, de egy tökéletes szempilla megjelenésbe is. Néhány perc alatt a szempillái jelentősen hosszabbnak, dúsabbnak és megújultnak fognak kinézni. Sőt mi több, ezt otthonról is elvégezheti. A teljes kezelést biztonságosan elvégezheti az otthonában, és ezt követően elfelejtheti a szempilla göndörítőt is.

Érdemes kipróbálni! A Nanolash Lift Kit pozitív online értékeléseket kap. Tekintettel erre, bártan hívhatjuk ezt a szettet egy kiváló terméknek.