A szemöldök a szemünk kerete, mivel teljesen megváltoztathatja arcvonásainkat – fokozhatja vagy csökkentheti szépségünket. A legfontosabb, hogy helyesen formázzuk őket és jó minőségű kozmetikumokat válasszunk. A Nanobrow Styling Soap-al  egyszerű, elegáns szemöldöksminket készíthetsz.

Szappanos Szemöldök

Nanobrow Eyebrow Styling Soap 

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap könnyű, gél állagának köszönhetően jobb, mint más styling szappanok. Könnyen eloszlik a szemöldökszőrszálakon, bevonva minden egyes szőrszálat. A szappanhoz mellékelt kefe precíz és lehetővé teszi, hogy a legapróbb szőrszálakat is elérd. Az átlátszó szappan minden színezett szemöldök sminktermékhez illik. Ezzel a fantasztikus kozmetikummal kiválthatod a szemöldökzselét, a pomádét vagy a viaszt.

A szemöldök tápláltá, erőssé és védetté válik a sérülésektől a szappanban található glicerinnek köszönhetően. Emellett fokozza a fényt és puhává teszi a szőrszálakat. A Nanobrow Styling Soap  megkönnyíti a mindennapi szemöldökformázást, hiszen csak néhány mozdulatra van szükség a tökéletesen formázott szemöldök eléréséhez!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Eredmények?

  1. Vastag, fényes és telt szemöldök.
  2. Álcázott rések
  3. Erős és egészséges szőrszálak
  4. Tartós smink 24 órán át
  5. Lamináló hatás anélkül, hogy elhagynád  otthonodat
  6. Nagyszerű helyettesítője a szemöldökzselének, pomádénak vagy viasznak
  7. 7) Kellemes textúra, amely nem hagy csomókat
  8. 8) A szappan mellé dedikált szemöldökkefe is jár
  9. 9) Könnyű felvitel

Hogyan lehet szép szemöldököt létrehozni a Nanobrow Styling Soap-al?

Egyszerű! Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az a szappan és a hozzá tartozó kefe. Távolítsd el a szemöldöködről a sminket és győződj meg róla, hogy tiszta és száraz. Fésüld át a szőrszálakat és vigyél fel egy kis mennyiséget a termékből a kefére. Nem kell vizet használnod! Gyors mozdulatokkal kezdd el a szappant a szemöldök alsó szélétől kezdve a szőrszálakba fésülni. A szappan glicerin tartalma miatt a szemöldök puha és formázható lesz. Formázd őket úgy, ahogyan szeretnéd és add meg nekik a kívánt formát és irányt. Várj egy pillanatot, hogy a szappan megszilárdítsa a szőrszálakat. A végén használhatod kedvenc ceruzádat, pomádédat vagy púderedet, hogy még egy kis színt adj hozzá.

Szemöldök Styling

Hogyan lehet laminált szemöldök hatást elérni a Nanobrow Styling Soap-al?

Miután felkented és átfésülted a Nanobrow Styling Soap-ot a szőrszálakon, futtasd végig a szemöldökön a spulát, mintha a szőrszálakat a bőrhöz akarnád “ragasztani”. Ezáltal az összes hajszálat egy irányba kell fésüli. Fésüld a hajszálak tetejét kissé lefelé és hagyd a szemöldök végét kissé hegyesen. Vigyél fel egy kis korrektort a szemöldök alsó széle alá és egy kicsit maszatold el. Ezzel a technikával nagyon kifejező, ugyanakkor bolyhos és sima szemöldök hatást érhetsz el. A Nanobrow-nak köszönhetően szemöldökmesterré válhatsz!

Hol kapható a Nanobrow Styling Soap? Látogass el a → nanobrow.hu oldalra és tudj meg többet a Naobrow kozmetikumokról!