Liquid Silk Micellar Shampoo nanoil amennyire

Olyan gyakran mosod a hajadat, szükséges, de mégis azt érzed, hogy a sampon nem távolított el minden szennyeződést a hajszálakról? Van jó néhány olyan ok, amiért a biztosnak hitt megoldások mégis elbuknak – még a hagyományos samponok esetén is. 

Érdekel a változtatás? Szerezd be a Nanoil samponját – a legjobb folyékony selyemmel dúsított micellás tisztító. Már egy használat után is élvezni fogod a sima, buja és dús kinézetű hajat!

Tiszta fejbőr és haj. Miért fontos ez? 

Sok ember több terméket is használ a hajápolási rutinjuk keretében  – nem csak a szebb látvány, de a könnyebb formázást megcélozva. A fürtök tekintetében ezen termékek totális eltávolítása nagy fontossággal bír, hiszen ezek nélkül a haj nem maradhat szép és egészséges. Sajnálatos módon, a hagyományos samponok nem képesek megfelelően tisztítani a fürtöket, így a haj lapos marad. Ami még ennél is nagyobb aggodalomra ad okot, hogy ha a fejbőröd már huzamosabb ideje nem volt alaposan megtisztítva, ekkor fejbőr rendellenességek léphetnek fel. Az élesztőgomba a le nem mosott kozmetikum lerakódásokból táplálkozik. Az ilyesfajta maradványok seborrheat és korpát is eredményezhetnek. Végül, a legtöbb esetben ez áll a fejbőr irritáció és a csúnya bőrallergia hátterében is.

 

Wyświetl ten post na Instagramie

 

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil micellás sampon. A tiszta haj néz ki a legjobban 

Ha már eleged van a folyamatosan lapos és élettelen hajból, akkor szabadulj meg a mostani samponodtól és válassz olyan terméket, amelyet kifejezetten a fejbőr és a haj megtisztítására terveztek. A Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo magában hordozza a micellák hihetetlen erejét – igen, ugyanazokról az apró molekulákról van szó, mint az arctisztítók esetében. Ahogy a bőrápolók esetében, a micellás sampon megküzd a kosszal, porral, toxinokkal és termék maradványokkal, így álltva vissza a haj természetes kémhatását. Miért olyan fontos ez? Mert a megfelelő pH-érték garantálja, hogy a gombák nem szaporodnak el a fejbőrön, ezzel egyidőben pedig a seborrhea és szárazság kockázata is minimalizálható. A végeredmény? Dús és fényes haj, illetve tökéletesen tiszta fejbőr.

Nanoil micellás sampon. A formula, amely sikerre van ítélve 

A Nanoil micellás samponja teljesen új alapokra helyezi a hajtisztítást. A selyemformulában gazdag sampont több értékes alapanyag keveréke adja, amely minden hajtípuson jól működik: függetlenül a színétől, textúrájától, a göndörségétől vagy az állapotától.

Ahogy már korábban is említettük a micella molekulák a hajat és a fejbőrt megtisztítják, illetve eltávolítják a koszt és a vegyianyagokat, ráadásul a volument is növelik. Ahogy a neve is sugallja, ebben a Nanoil samponban értékes selyemfehérjék is vannak, amelyek szintén javítják a haj kinézetét, fényt adnak, ezáltal téve tökéletesen simává és egyenessé a hajszálakat. A búzafehérjék javítják az állapotukat és teszik ellenállóvá őket, a ricinusolaj pedig a baktériumokat tartja távol a fejbőrtől. Tulajdonképpen ez az olaj felelős az ápolásért és a hajszín fokozásáért is.

Nanoil micellás sampon. A hatás, amire mindig is vágytál 

A Nanoil selyem samponja intenzív ápolásban részesíti a hajat mosás közben. Mindegy, hogy a levegőn magától szárad meg a hajad, vagy hajszárítót használsz, látni fogod, hogy a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo ragyogóbbá és puhábbá teszi a fürtjeidet. Mivel a termék megelőzi a gubancolódást, a fésű akadályok nélkül siklik a hajon, amelynek minden kétséget kizáróan csak előnyei vannak – megszűnik a töredezés! Ez az a hatás, amelyet kerestél, nemigaz? Már ma élvezheted a bámulatos frizurát. Látogass el a Nanoil hivatalos weboldalára – nanoil.hunanoil Liquid Silk Micellar Shampoo