A szempillaspirálnak nem csak tartósnak, de hatékonynak is kell lennie. Sok nő problémákkal szembesül, amikor felviszi a szemsminket, főleg a nem megfelelően kiválasztott termékek miatt. Ez a szempillák összetapadásával és csúnya csomókkal végződik. Ez viszont az egész hatást elronthatja, még akkor is, ha a szempillák végül hosszabbnak tűnnek. Ezt figyelembe véve, itt az ideje egy nagy szempillaspirál tesztnek, és a nyertes termék felfedésének.

Szempillaspirál – minden nőnek való?

A nők gyakran választanak különféle kezeléseket, amikor a szempilláik formázásáról van szó. A legnépszerűbb természetesen a féltartós szempillahosszabbítás. Ez annak köszönhető, hogy a nők vastag és hosszú legyezőszerű szempillákkal büszkélkedhetnek.

Leggyakrabban ez fordítva van. A pillák inkább gyengék, vékonyak és nem határozottak. A nem megfelelő szempillaspirál kiválasztása csak megerősíti azt a hitet, hogy sajnos ebben semmi sem segíthet.

Ez egy tévhit, ugyanis a szempillaspirálokat minden típusú nő részére tervezik. Mindaddig, míg a termék megfelelően kiválasztott, átalakíthatja a szempillákat és határozottá, kiemeltté teszi azokat.

A legjobb szempillaspirálok a nők szerint

legjobb szempillaspirálok ranglistáját főként a nők online posztokban leírt véleményei alapján alakították ki. A hölgyek egyhangúlag választották meg a legjobb terméket, mely szerintük a legkíválóbb tulajdonságokkal rendelkezik, valamint több más spirált is kiemeltek, melyek kisebb hibák ellenére továbbra is kiemelkednek a többi termék közül.

1. Nanolash szempillaspirál

a legjobb szempillaspirál a szempillák sűrítésére nanolash

A Nanolash szempillaspirál, számos nő véleménye alapján, az egyik legjobb szemsmink termék. Prémium minőségű, amely a legtöbb esetben megbízhatónak bizonyul.
A Nanolash szempillaspirál két változatban kapható:

Mindkét termék 10 milliliteres kiszerelésben kapható és egy tökéletes formájú kefével rendelkezik. Mindkettő kiváló minőségű szilikonból készült, mely lehetővé teszi, hogy a szempillákat csomók nélkül befedd a pigmentekkel, és pontosan szétválaszd őket.

A Nanolash szempillaspirál egy nagyon hosszantartó termék is egyben. Akik ennek a terméknek a használata mellett döntenek, nem kell azon aggódniuk, hogy a nap folyamán elkezd morzsolódni vagy kenődni. Sőt mi több, ez a szempillaspirál nagy ellenállást tanúsít a kedvezőtlen külső hatásokkal szemben is.

2. Lashcode szempillaspirál

Egy másik ajánlott termék a Lashcode Mascara, amely hosszabbító és dúsító tulajdonságokkal is rendelkezik. A használók főként a termék hatékony teljesítménye miatt kedvelik.

A Lashcode szempillaspirál nagyszerű kefével felszerelt. Megfelelően kialakított formája segít elérni a legrövidebb pillákat is. Precízen szétválasztja azokat, mely fokozza a hosszabb és dúsabb hatást. A Lashcode szempillaspirál egy rendkívül tartós termék is egyben. Azok, akik már kipróbálták, egyhangúlag megállapították, hogy nem morzsolódik, darabosodik, és nem kelt „panda szem” hatást egész napos viselet után sem.

3. L’Oreal Panoramic Curl szempillaspirál

A L’Oreal Panoramic Curl szempillaspirál is egy kedvelt spirál a nők körében. A használók megjegyezték, hogy ez a termék lehetővé tesz egy azonnali göndörítő hatást anélkül, hogy problémás csomókat hagyna a szempillákon.

Ennek a göndörítő szempillaspirálnak a keféje meglehetősen jól kialakított. Nem okozhat különösebb problémát a termék felvitelekor. Ugyanakkor sok használó kiemeli, hogy nem tökéletesen elégedettek a spirál tartósságával. A visszajelzéseik alapján a termék hajlamos enyhén darabosodni a nap végére. Ez a szempillaspirál nem vízálló, így nedvességnek kitéve elmosódhat.

4. Clarins Be Long szempillaspirál

A következő helyet a listánkon a Clarins Be Long szempillaspirál kapja. Ahogy a neve is sejteti, ez egy olyan spirál, mellyel a szempilláknak hosszabbnak kell tűnniük. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a használók állítása szerint a kívánt hatás eléréséhez két réteg szempillaspirál felvitele szükséges. A spirál viszont elég gyorsan szárad, így nem okoz különösebb problémát.

Kisebb hátrányai ebben az esetben a keféje és a spirál tartóssága. A kefének meglehetősen szabálytalanul elhelyezett sörtéi vannak és úgy tűnik, mintha tulajdonképpen a kefe hegyén nem lennének sörték. Ez a felvitel során kicsit összecsomózhatja a szempillákat. Ami a Clarins Be Long szempillaspirál tartósságát illeti, az is megkérdőjelezhető. A használók jelezték, hogy a termék hajlamos darabosodni és morzsolódni a nap során.

A fenti rangsor csak egy útmutató minden olyan nőnek, aki a tökéletes szempillaspirált keresi. A Nanolash szempillaspirál tűnik a legtöbb nő kedvencének. Mindegyik természetesen figyelemreméltó!