Dabalash szempilla szérum

Egy másik termék ebben a rangsorban a Dabalash szempilla szérum. Ez a megfelelő kozmetikum azok számára való, akik szokásos és napi szempilla ápolást szoktak meg. Ezenkívül ez a kozmetikum fenntartja a megfelelő hidratációs és táplálkozási szintet; továbbá megerősíti a szempilla gyökereit. Mit kell még tudni a Dabalashról?

KÉPLET ÉS ÖSSZETÉTELEK

Először is, ez a termék nem túl leterhelő és jól felszívódó összetételű. A Dabalash szempillaszérum olyan anyagot tartalmaz, amely a szempilla növekedésének felgyorsításáért felel – amelynek időre van szüksége – és a szempillák természetes alkotórészéből álló keratint. A kompozíció azonban főleg kondicionáló anyagokból áll, amelyek alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el a szempillákat.

FŐBB TULAJDONSÁGOK

A Dabalash szempilla szérum gondoskodik a szempillákról, a látható eredmények azonban nem jelennek meg azonnal. A hatások lassú bekövetkezése senkit sem zavar, mivel a szempillák regenerálása és megerősítése mindig időbe telik. A legfontosabb azonban, hogy a Dabalash rendszeres alkalmazásával elvárható a:

  • fokozott szempilla rugalmasság.
  • a tüszők megerősítése és a szempillák megvastagodása.
  • a természetes fény és a szín fokozása.
  • enyhe szempilla hosszabbítás.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A Dabalash alkalmazását illetően a szempilla szérum használata nem bonyolult, de valójában ez az előnye, amiben a legnépszerűbb szempillaszérumok osztoznak. Ennek ellenére két szabályt kell betartani: csak a teljes smink eltávolítás után szabad alkalmazni, és légy óvatos, hogy ne kerüljön szembe.