Függetlenül a bőrünk állapotától, egy arcszérum mindig nagyon sok előnnyel kecsegtet. Azonban néhány bőrtípus esetén a jelentőségük kulcsfontosságú. Erre jó példa a rosaceara hajlamos bőr. Az ő esetükben a alsó rétegeket kell megerősíteni, ahhoz hogy egészségesnek és ragyogónak hasson az arc. Ma egy új terméket fogunk bemutatni egy megbízható márka prezentálásában, ez pedig a Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Ha a bőr pirosodásra hajlamos és szakadozott hajszálerek tarkítják, akkor személyre szabott kezelés szükségeltetik. Ez a fajta bőr rettenetesen kényes és odafigyelést igényel a mindennapos ápolások során. Egy jó arcszérum alapvető fontosságú, hiszen ez képes lehet átjutni a bőr felszíni rétegein és olyan hasznos tápanyagokat szállítani, amire egy hidratáló vagy arckrém nem képes. 

Nanoil & szérumkészítő MESTEREK

A márka 6 különböző szérumot kínál, a különböző bőrtípusok és problémák kezeléséhez. A boldog fogasztók pozitív visszajelzései mellett a kozmetológusok is pozitívan nyilatkoztak a termékekről. Éppen ezért vagyunk olyan biztosak abban, hogy az újdonsággal, a bőr pirosságát kezelő szérummal sem nyúltak mellé. Az is nyerő lesz! 

Nanoil a legjobb szérum az arc kipirosodása ellen

Nanoil & FORMULA which really works

Rögtön egy jó hír: a formula mentes az alkoholtól, az illatanyagoktól és más irritáló adalékoktól. Olajos bázis helyett, vizes alapú, ami előnyösebb a szakadt hajszálerek számára. A szérumot főként négy természetes kivonat alkotja:  

  • Hárs
  • Ciprus
  • Gesztenye
  • Punarnava

Ezek együttesen csodára képesek, egyszerre hidratálják és ápolják a bőrünket. Természetesen a legfontosabb funkciójuk, hogy a bőrfelszín alá behatolva elzárja a megszakadt hajszálereket és erősítse a többi érnek a falát is, ezzel szűntetve meg az arc vörös tónusát és a pókháló szerű erezetét. 

Imádni fogod a szérum TEXTÚRÁJÁT 

Nanoil szérumjának egészen könnyű a textúrája, szinte folyós, ezáltal se perc alatt könnyedén és egyenletesen el tudod oszlatni. További előnye: annyira könnyed, hogy észre sem fogod venni, hogy “bármi” lenne is az arcodon. Ráadásul alig van illata. 

Hogyan használatos a Nanoil rosacea elleni szérumja?

Mind reggel, mind este nagyszerűen működik. Csak arra kell ügyelned, hogy megtisztított arcbőrre vidd fel. Amennyiben használsz tonert is a szérumot megelőzően, akkor a hatóanyagok még inkább be fognak szívódni a bőrbe, így miután végeztél a szépségápolási rutinoddal, biztos lehetsz abban sem a víz, sem pedig a tápanyagok nem fognak elmenekülni a hámrétegek közül. 

Pontosan, hogyan is alkalmazandó a szérum?

Pipettás a kiszerelése, így közvetlenül az arcodra csöppentheted a szérumot. Arra figyelj, hogy ne érj a bőrödhöz az eszközzel, így kerülheted el, hogy a baktériumok az üvegbe jussanak. Majd óvatosan masszírozd a bőrödbe az ujjbegyeiddel.  A nyakadról és a mellkasodról se felejtkezz el. Ezeknek a területeknek is szükségük van az ápolásra. 

Nanoil & az ÁRA, ami meglepetést fog érni

A Nanoil már bebizonyította korábban, hogy a professzionális termékeknek nem kelle egy vagyonba kerülniük. A rosacea elleni szérum egy további bizonyíték erre. Nagy a kiszerelése, minőségiek az összetevői, a hatása nagyszerű és nem is kerül sokba. Szóval siess és szerezd be a saját szérumodat a www.nanoil.hu oldalon, mielőtt mind elfogyna. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük