FEG szempilla szérum

Ebben a rangsorban alacsonyabb helyet foglal el az FEG szempillaszérum. Ezt a terméket a szempillák megerősítésére és kondicionálására tervezték. A FEG-ről azt mondják, hogy hatásos, ha a szempillaspirál nem elegendő, amelyet főként a sérült, rövid, vékony és nagyon gyenge szempillák okoznak.

Melyek a FEG szérum tulajdonságai és összetétele?

FŐBB TULAJDONSÁGOK

A FEG szérum fokozza a szempilla életciklusát. Az ilyen típusú szérumot olyan emberek választják, akiknek a szempillái nem igényelnek erős regenerálódást és drámai megvastagodást, hanem csak táplálékot, hidratálást és a károsodás elleni védelmet. Rendszeres használat esetén a FEG szérum:

  • hidratál.
  • megerősíti a szempilla tüszőket.
  • kiemeli a szempilla természetes hosszúságát.
  • javítja a pigmentációt azáltal, hogy sötétebbé teszi a szempillákat.
  • védi a szempillákat a károsodásoktól.
  • csökkentheti a vékony szempillák számát.

Egy FEG palack 4-5 hónapig tart, ez az az időszak, amely a látható eredmények eléréséhez szükséges.

KÉPLET ÉS ÖSSZETEVŐK

A FEG szempilla szérum eredeti összetétele 14 olyan anyagot tartalmaz, amelyek állítólag teljes mértékben megválaszolják a szempillák igényeit: hidratálják, táplálják és ápolják őket. Sajnos ez nem egy organikus szempillaszérum, bár ebben a termékben néhány természetes anyagis van.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

A FEG szempillaszérum könnyen használható. A termék felviteli módja hasonló a legtöbb ilyen típusú termékhez – felvitele előtt alaposan le kell mosni a sminket és megtörölni az arcot; két ecsetvonással a szempilla gyökérvonala mentén. A teljes folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe, mivel a FEG szempilla szérum kényelmes applikátorral érkezik és könnyű állagú, nem gyűri össze a szempillákat, megmarad a szemhéjon és jól felszívódik.

SZEMPILLASZÉRUM ELŐNYE ÉS HÁTRÁNYA

A FEG szempilla szérum tulajdonságai miatt ez a termék a szempilla mindennapi ápolására alkalmas, mivel nagyon jól kezeli a szemhéjakat és a szempillákat. A termékhez egy kényelmes applikátor is tartozik, amely megkönnyíti a szérum mindennapos ellátását. Az alacsony ár egy másik előny, de fel kell ismernünk, hogy ez tükrözi a lehetséges hatásokat és az eredmények eredményességének sebességét.